Missa inte dessa erbjudanden!

6
518 kr
Paketpris
6 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 2 gånger under de senaste dagarna

2 x GAAM Collagen 350 g

1 st
259 kr
2 st
489 kr -6%
3 st
699 kr -10%
489 kr
518 krSumma av lösa artiklar:
Antal:

Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(1)

Mest populära från Kollagen

 • Beskrivning
 • GAAM Collagen är ett kosttillskott gjort på hydrolyserat kollagen. Kollagen har en stor funktion vad gäller kroppens hår, hud och naglar. Kollagen har även en smörjande effekt på leder och brosk, därmed är kollagen även bra för kroppens rörelseförmåga.
  GAAM Collagen har en mycket hög biotillgänglighet och stärker kroppens hår, hud, naglar och leder inifrån. Kollagen produceras naturligt i kroppen men produktionen avtar med åldern och ett tillskott kan vara en god idé.

  • Rik på protein
  • Naturell smak
  • Positiv inverkan på hår, hud och naglar
  • Högt biologiskt värde


  Stärker kroppen inifrån!

  GAAM Collagen har en naturell smak som underlättar ett dagligt intag. Den smidiga pulverfomen löser sig lätt i vatten och ger produkten ett effektivt och snabbt upptag i kroppen. GAAM Collagen besår av kollagen i peptidform, vilket innebär att proteinerna i kollagenet är nedbrutna i minsta möjliga beståndsdelar och därmed väldigt lättupptagligt i kroppen. Testa även att blanda en portion i din BCAA för en rejäl proteinboost och önskad smak.


  Doseringsförslag:
  Blanda ca 1 skopa (13 g) med 300-400 ml vatten i en shaker.
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Gluten, Laktos, Nötter, Socker, Soja
  Målsättning:
  Bygga muskler, Må bra
  Smak:
  Naturell
  Storlek:
  400 g
  Kategorier
 • Innehåll
 • NäringsvärdePer. dos
  Kollagen13 g
  - varav protein11,7 g


  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Helena 2022-04-09
Kan inte svara på hur bra produkten är för lederna, huden, naglarna och håret då jag precis börjat (men det är troligtvis bra) Ingen speciell smak, kan vara en liten bismak i vatten, men inget som stör. Det står i instruktionerna att man ska blanda med vatten i en shaker, men när man skakar denna blir det bara skum (som inte går att dricka). Jag har även försökt att bara blanda det i vatten med en sked men då blir det en massa klumpar. Den är rätt svårdrucken pga klumparna/skummet. Har börjat blanda den i proviva (som är lite tjockare än vatten) och då fungerar det bättre fastän det fortfarande blir klumpar.
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5