Missa inte dessa erbjudanden!

2
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Virtufit Gym Ball + Pump 75 cm

289 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(4)

Fler varianter:

Mest populära från Medicinboll

 • Beskrivning
 • Gymbollar är ett av de vanligaste träningsredskapen idag och erbjuder obegränsat med träningsalternativ för ökad styrka, balans och stabilitet.
  Virtufit Gym Ball ger dig en skonsam träning med anpassad belastning och passar såväl för rehabilitering som styrketräning. Träningen kan utföras både hemma, på gymmet eller jobbet, bollen kan tom användas som kontorsstol. Att använda bollen som kontorsstol kan vara till särskild nytta om du har ryggproblem eller är gravid och vill få en bättre hållning.


  • Skonsam träning med anpassad belastning
  • Mångsidigt träningsredskap
  • Levereras med pump
  • Hög kvalitet
  • Träna styrka, balans och stabilitet


  Virtufit Gym Ball finns i fyra olika storlekar och levereras komplett med pump. Bollen pumpas upp en gång och kan sedan användas oändligt antal gånger. Materialet är av hög kvalitet och tål en belastning på 300 kg.

  Gymbollar är ett av de vanligaste träningsredskapen idag och erbjuder obegränsat med träningsalternativ för ökad styrka, balans och stabilitet.


  Material:
  PVC.

  Storlek:
  Ø = 75 cm.

  Garanti:
  2 år från tillverkare.
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (4)

4 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
2022-06-06
Verifierat köp
Jättebra boll o smidigt med en tillhörande pump. Passar perfekt till min sambo som är 185. Han sitter på den dagligen när han jobbar. Köpte den för att bli av med ischiasen. O den funkar verkligen. Lite för stor för mig som e 163 dock. Rekommenderas!
Henrik Wall 2022-04-25
Väldigt bra gymboll, vi använder den för att gunga på medans man nattar vår nyfödda bebis. Pumpen som följde med användes utan krångel.
Jenny Andersson 2020-11-07
Verifierat köp
Bra kvalitet på själva bollen dock så känns fotpumpen som kom med som en leksak som lätt går sönder och att själva munstycket är lite knepigt att hålla fast när man pumpar med foten samtidigt men det blir ett extra ''pump'' pass för hela kroppen :-)
Anonym recension 2020-04-16
Bra kvalitet på bollen. Att pumpa upp den med den lilla pumpen som följer med är ett bra träningspass :)
Visa fler
4 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5