Missa inte dessa erbjudanden!

2
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

Victory Grips - Womens X2 Freedom

585 kr
Summa av lösa artiklar:
Storlek
M Lagervara Bäst före: XL Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(1)
ID: PB-16042

Inspiration från andra

Mest populära från Dragremmar & Grepp

 • Beskrivning
 • Fingerlösa grips är väldigt smidiga att använda i träningspass där du byter övning ofta och vill kunna göra snabba byten. X2 är nästa generations av Victory Grips Stealth X material som ger dig fördelarna av både läder och original Stealth materialet.
  Victory Grips X2 Freedom är den nya utvecklade designen på de fingerlösa pullup gripsen från Victory Grips. Materialet X2 är utvecklat för att ge dig som atlet den bästa tänkabara känslan parat med ett optimalt skydd. Gripsen är tvättbara, veganska och kommer inte stretchas ut med tiden. X2 Grips funkar bra både på råstål och puderlackade riggar.

  • Riktigt snabba byten
  • Sköna & robusta
  • Fingerlösa
  • Tvättbara

  Flexibla för snabba byten

  Vi vet att det ska gå så fort som möjligt när du växlar mellan övningar, därför är Victory Grips Freedom utvecklade för att ge dig de effektivaste gripsen som även ger dig de snabbaste bytena.


  Tvättråd:
  30 grader handtvätt.
  Klädstorlek:
  M, XL
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Elin 2022-09-18
Supernöjd med dessa! Bra grepp!
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5