Dragremmar till marklyft & tyngdlyftning - Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Dragremmar & grepp

Det är det små detaljerna som avgör. Även om det kanske låter märkligt så kan en så lite sak som dragremmar och greppförbättrare vara det som gör den stora skillnaden mellan ett skapligt resultat och det resultat som du är ute efter. När det handlar om att lyfta tungt så är greppen en väsentlig del som måste sitta, och med hjälp av dragremmar för tyngdlyftning så ser du till att greppet sitter genom hela övningen. Med hjälp av dragremmar ser du till att det blir så bra som du vill att det ska vara!
Läs mer
PB-5123
Better Bodies Lifting Straps
PB-4001
Gorilla Wear Weight Lifting Hooks
PB-9212
Strength Dragremmar Läder
PB-23112
Better Bodies Leather straps
PB-8698
Gorilla Wear Lifting Grips
PB-7908
Strength Powerstrap
PB-5151
Gorilla Wear Dallas Wrist Wrap Gloves
PB-1212
GASP Power Wrist Straps Black
PB-0328
Strength Pull Up Grips
PB-0886
Gorilla Wear Lifting Grips, Pink
PB-3307
4
8 x C.P. Sports Gym Chalk (Magnesium)
PB-5056
C.P. Sports Strap Handles
PB-7330
Gorilla Wear Padded Lifting Straps
PB-3299
C.P. Sports Grip Pads
PB-6453
Gorilla Wear Hardcore Lifting Straps
PB-1627
Gorilla Wear Palmgrip Svart
Dragremmar till marklyft, eller vad som helst inom tyngdlyftning har en tydligt och konkret funktion. Dragremmar hjälper dig inte att lyfta själva vikten, men med sin funktion ser de till att du kan få ut allt av dina muskler och vara effektiv när väl lyftet sker. Du slipper att ha problem med att greppet känns fel, eller att skivstången glider, med dragremmar sitter allt på sin plats och det enda du behöver göra är att ge precis allt du har och få upp skivstången till önskad höjd.

Bli bättre snabbare
Tanken bakom tyngdlyftning är att det ska resultera i en stadig ökning av belastningen i form av tyngre vikter. Ju tyngre vikterna blir, desto mer kommer också din förmåga till att greppa dem påverkas. Dragremmar är ett sätt för dig att bibehålla bra grepp i din utveckling, där vikterna blir tyngre och tyngre. Genom att använda dig av dragremmar till tyngdlyftning så ger du dig själv möjligheten till det riktigt effektiva greppet om vikterna, samtidigt som du tar träningen till en helt ny nivå. Här hos oss på Proteinbolaget hittar du mängder av produkter som kommer att hjälpa dig att ha ett bra och fast grepp när du tränar – förutsättningen för att de tyngre vikterna ska kunna lyftas på ett säkert och bra sätt.
1  2  Nästa »