Sista chansen

Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

SSN EAA+ 300 g Juläpple

319 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(0)
Tillfälligt slut ID: PB-19504

Inspiration från andra

Mest populära från EAA

 • Beskrivning
 • SSN EAA+ är en genomtänkt blandning av ingredienser för dig som vill prestera bättre och få ut mer av dina träningspass.
  Produkten innehåller alla essentiella aminosyror (EAA) samt en "prestations-blend" inkluderat den patenterade ingrediensen AstraGin™ som hjälper dig att ta upp näringen ännu bättre. AstaGin™ är en patenterad ingrediens vilket också innebär att den kostar rätt mycket vilket gör denna EAA+ väldigt lyxig. 

  • Patenterad AstaGin™
  • Vitaminer
  • Mineraler
  • Elektrolyter


  Potent produkt från SSN

  EAA+ innehåller samtliga 9 essentiella aminosyror, vilka är livsnödvändiga och kan inte på egen hand produceras i kroppen. Därför behöver vi få i oss dem genom kost och kosttillskott och fördelaktigt i ett jämt intag. Kroppen kan nämligen inte lagra dessa aminosyror och är beroende av att vi förser den med alla sorterna.

  Produkten är även extra förstärkt med viktiga vitaminer och mineraler som kroppen förbrukar under träning, dessa fungerar som elektrolyter och ser till att muskelfunktion och hydration fungerar optimalt. EAA är en produkt som med fördel intas i samband med träning. Vid extra tuffa eller längre träningspass kan du med fördel dricka ytterligare en portion under eller efter ditt pass.   


  Doseringsförslag:
  Blanda 1 skopa (15g) med 3-4 dl vatten i en shaker.
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Koffein
  Målsättning:
  Bygga muskler
  Smak:
  Äpple
  Storlek:
  300 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Näringsinnehåll perportion (15g)100g
  Energi180 kj/43 kcal1205 kj/288 kcal
  Protein10,8g72g
  Kolhydrater0g0g
  -varav sockerarter0g0g
  Fett0g0g
  -varav mättat fett0g0g
  Salt0,1g0,7g
  portion (15g)
  L-Leucine2500 mg
  L-Valine1250 mg (BCAA)
  L-Isoleucine1250 mg
  L-Lysine900 mg
  L-Theonine650 mg
  L-Fenylalanine550 mg (EAA)
  L-Histidine400 mg
  L-Metionine
  350 mg
  L-Tryptophan
  150 mg
  Citrulline malate 2:14000 mg
  Raw Coconut Water Concentrate1200 mg
  AstraGin™50 mg (PERFORMANCE BLEND)
  Sodium150 mg
  Potassium50 mg(2,5 % av RDI)

  Ingredienser: L-citrullin malat, l-leucin, l-valin, l-isoleucin,kokosvattenextrakt, l-lysin, l-fenylalanin, l-treonin, , l-histidin, l-metionin, l-tryptofan, aromer, sötningsmedel: aspartam (E951), ace K (E950), surhetsreglerande medel: äppelsyra (E296), färgämne: rödbetsrött (gäller för raspberry/pink lemonade) klorofyllkopparkomplex (sour apple), klumpförebyggande medel: kiseldioxid (E551), astragin™.
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5