Missa inte dessa erbjudanden!

7
Summer sale
Paketpris

fitnessjunkie EAA 300 g

1 st
129 kr -41%
2 st
399 kr -9%
3 st
579 kr -12%
219 kr / 129 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Peach Lagervara Bäst före: Raspberry Tillfälligt slut Bäst före:

Perfekt att kombinera med

39 kr 49 kr
Välj produkt i listan ovanför
(4)
ID: PB-9192

Mest populära från EAA

 • Beskrivning
 • Om du letar efter det perfekta komplementet till din träning, behöver du inte leta längre. fitnessjunkies EAA (essentiella aminosyror) i pulverform är den ultimata lösningen för att maximera dina träningsresultat och påskynda återhämtningen.
  EAA består av essentiella aminosyror som kroppen inte själv kan producera. Dessa aminosyror är kända för att främja muskeltillväxt och minska nedbrytningen av muskelvävnad. Det är därför de är så populära bland idrottare och fitnessentusiaster.

  • Ökad muskeluppbyggnad
  • Ökad återhämtning
  • Bra smaker

  Optimera din träning med essentiella aminosyror!


  EAA är avgörande för muskeluppbyggnad och återhämtning. Genom att tillföra ditt system med dessa viktiga aminosyror kan du förvänta dig snabbare och mer märkbara resultat från din träning.

  EAA har förmågan att minska upplevelsen av trötthet under och efter träning, vilket gör det möjligt att träna längre och hårdare. Att inkludera EAA i din kost kan hjälpa dig att återhämta dig snabbare efter träning, vilket är avgörande för att undvika träningsrelaterad trötthet och muskelskador.

  fitnessjunkies produkter är noggrant utformade för att ge dig den högsta kvaliteten till det mest överkomliga priset. Vi vet att din hälsa är viktig för dig, och vi vill göra det enkelt för dig att investera i den utan att tömma plånboken.


  Användningsförslag:
  blanda 1 skopa (ca 13 g) med 300 ml vatten i en shaker. Kan med fördel användas både före, under & efter träning.
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Aspartam, Tillsatt socker
  Målsättning:
  Återhämtning, Bygga muskler
  Smak:
  Hallon, Persika
  Storlek:
  300 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållInnehåll per dos (mg)
  Aminoblandning (glycin, lysin, alanin)2500
  Bcaa 2:1:1 Instant (l-Leucine, l-isoleucine, l-valine)1000
  Leucin Instant500
  Treonin500
  Taurin500
  Fenylalanin100
  DL-metionin100
  Tryptofan100

  Raspberry: aminoblandning: (glycin, lysin, alanin), aromer, maltodextrin (majs), syra (DL-äppelsyra (E296), bcaa 2:1:1 Instant: (l-Leucin, l-isoleucin, l-valin), klumpförebyggande medel: (kalciumsilikat E552, trikalciumfosfat E341, kiseldioxid E551, maltodextrin), leucin Instant, treonin, taurin, färgämne: (rödbetspulver) (E162), sötningsmedel: (acelsulfam-k, sukralos), fenylalanin, DL-metionin, tryptofan.

  Peach: aminoblandning: (glycin, lysin, alanin), aromer, maltodextrin (majs), syra (DL-äppelsyra (E296), bcaa 2:1:1 Instant: (l-Leucin, l-isoleucin, l-valin), klumpförebyggande medel: (kalciumsilikat E552, trikalciumfosfat E341, kiseldioxid E551, maltodextrin), leucin Instant, treonin, taurin, färgämne: (betakaroten) (E160a), sötningsmedel: (acelsulfam-k, sukralos), fenylalanin, DL-metionin, tryptofan.

 • FAQ

Recensioner (4)

4 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Olivia Gren 2024-07-11
Verifierat köp
detta är nog den bäst smakande EAA jag köpt. Brukar ha svårt för många EAA då jag tycker det har en konstig eftersmak men tvärt om här jag ser fram emot att dricka den under varge pass. Tycker den funkar bäst att dricka under passet och upplever att den höjer min prestation.
Jackie BN 2024-07-07
Jag har provat många olika tillskott, jag kan säga att detta var ett av de bästa. Jag har provat detta EAA-tillskott med smak av hallon, och jag är verkligen imponerad. För det första är smaken väldigt god. Hallonsmaken är naturlig och fräsch, inte för söt eller konstgjord vilket jag tycker om då vissa smaker kan vara sötare än andra. Det känns nästan som att dricka typ hallonsaft, vilket gör det till en mer njutning snarare än en plikt att ta det varje dag och att man ska försöka trycka i sig det, speciellt även under intensiva träningspass. Jag tycker att denna EAA blandas lätt utan att lämna några klumpar eller rester i shakern. Effektiviteten av detta tillskott är också märkbar. Sedan jag började använda det har jag märkt en tydlig förbättring i min återhämtning och prestation. Jag känner mig mindre trött efter träningen och mina muskler återhämtar sig snabbare. Detta har verkligen hjälpt mig att hålla mig motiverad och fortsätta med de mål jag vill nå. Jag känner verkligen att jag får de jag behöver för pengarna, särskilt med tanke på de positiva effekterna jag har upplevt. Så sammanfattningsvis så skulle jag säga att detta EAA-tillskott är en fantastisk produkt som jag starkt rekommenderar till alla som letar efter ett effektivt och välsmakande tillskott. Det är en hög kvalitet, utmärkt smak och märkbara resultat på ett sätt som få andra produkter gör.
Joel Daniel Penuela Vargas 2024-04-13
Det är den bästa protein pulver jag har provat. 100%
Cecilia Tan 2024-04-07
Lite för söt för min smak
Visa fler
4 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5