Sista chansen

6
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 25 gånger under de senaste dagarna

SSN Awaken 400 g

399 kr
399 kr

Tidigare lägsta pris

399 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Smak
Ferraribilar Lagervara Bäst före: Gummy Bears Lagervara Bäst före: Sour Apple Lagervara Bäst före: Tropical Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(3)
ID: PB-30664

Mest populära från Pre Workout / PWO

 • Beskrivning
 • SSN Awaken är nästa generations pre-workout produkt som intas innan fysisk aktivitet för att maximera prestation, fokus & pump.
  Med sin unika & vetenskapligt framtagna formula kan SSN Awaken vara en av marknadens mest potenta produkt för träning och prestation.

  • Ökad pump & muskelkontakt
  • Ökad koncentrationsförmåga
  • Ökad uthållighet
  • Ökad fokus

  En av marknadens mest potenta PWO

  Citrullin malat, beta-alanin & druvkärnsextrakt bidrar tillsammans till att öka blodflödet och minska mjölksyran i den arbetande muskulaturen, vilket leder till en kraftig muskelpump. Koffein, Acetyl-l-karnitin, PEA & örtextrakt bidrar tillsammans till att leverera ett laserskarpt fokus.


  Doseringsförslag:
  Börja med en skopa (ca 10 g) för att sedan öka till en och halv skopa (ca 15 g) till att maximalt dosera två skopor (ca 20 g) som är maxdoseringen för Awaken Pwo.
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Gluten, Laktos, Tillsatt socker
  Innehåller:
  Koffein
  Målsättning:
  Bygga muskler, Energi, Uthållighet
  Smak:
  Äpple, Tropical
  Storlek:
  400 g
 • Innehåll
 • Innehåll per1 doseringMaximal dosering
  Citrullin Malat 2:14,5g9g
  Beta-Alanin2g4g
  Acetyl-l-karnitin750mg1500mg
  PEA (Fenyletylamin)300mg600mg
  Druvkärnsextrakt (std 95% opc)250mg500mg
  Rosenrot extrakt250mg500mg
  L-teanin200mg400mg
  Koffein

  150mg

  300mg

  Hordenine

  35mg

  70mg


  Ingredienser: Citrullin Malat 2:1, Beta-Alanin, Acetyl-l-karnitin, Fenyletylamin, Druvkärnsextrakt (std 95% opc), Rosenrot (std 3% rosavin, 1% salidrosid), L-teanin, vattenfritt koffein, Hordenin, färgämne (E162), aromer, sötningsmedel (aspartam, Acesulfam-k)

Recensioner (3)

3 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Philip 2022-10-23
Verifierat köp
Riktigt bra pump och en god smak!
Dm 2022-04-26
Precis som många andra, har jag testat det mesta på marknaden. Skillnaden med den här produkten är att stickningarna ger en helt annan volym. Jag tar två skopor på tom mage. Detta ger mig prestation att progressivt öka de 1-2 max rep som behövs för att stimulera muskeln till det yttersta. Jag tog Ferrari-smaken. Ett bra val, du kommer inte att bli besviken på denna.
Mikael Zettergren 2022-04-18
Verifierat köp
Ferraribilar är en fantastisk smak! Brukar ofta tycka vissa smaker är för sliskiga men denna är rakt igenom god. Konstigt nog går den till och med att blanda med smaker som choklad/jordnötter (proteinpulver) utan att det smakar allt för konstigt. Ger även ett bra tagg innan gymmet med lite sköna stickningar.
Visa fler
3 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5