Sista chansen

30

Relode RelodeShaker

199 kr
Färg
Magenta Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(7)
ID: PB-1789

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Shakers

 • Beskrivning
 • RelodeShaker har en unik och patenterad behållare i toppen där du enkelt laddar med valfritt kosttillskott, måltidsersättning eller annat pulver.

  RelodeShaker har en unik och patenterad behållare i toppen där du enkelt laddar med valfritt kosttillskott, måltidsersättning eller annat pulver.

  • Unik twist funktion
  • Läckagefri
  • Praktisk
  • Lukt & smak resistent
  • Svensktillverkad

  RelodeShakers främsta egenskap är den patenterade behållaren för pulver i toppen av flaskan.
  Där kan du enkelt ladda med valfri dosering av ditt kosttillskott, m
  åltidsersättning eller andra pulver. r du önskar, vrider du enkelt toppen av flaskan till vänster och pulvret trillar ner i flaskan.
  Vrid sedan tillbaka toppen till höger och skaka. Genom ett filter i toppen av flaskan förstörs klumparna och du får en perfekt shake på nolltid, utan spill och kladd!

  Locket är designat så att dina fingrar inte nuddar drickshålet vid öppning av locket och förhindrar bakterier. Lockets design gör den även väldigt praktiskt att ta med sig, då locket inte öppnas i väskan. Med en transparent botten i stryktåligt SAN-plast, ser du enkelt när du behöver fylla på med vätska. Plasten i botten är enkel att rengöra, väldigt stryktålig men framförallt minskar den lukten jämfört med plasten på många vanliga shakers.

  Storlek:
  600ml - behållaren rymmer ca. 65 g pulver, eller två skopor av det flesta kosttillskott.

  Färg:
  Rosa, Svart
 • Innehåll

Recensioner (7)

7 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Robert Kemi 2020-07-17
Verifierat köp
Värdens sämsta skit som har tillverkats rekommendera inte denna vara... Beställde en sån här shacker men när jag skulle öppna den så sprack hella flaskan. Skit kvalitet
Klas 2019-04-01
Riktigt bra shaker, snygg design och enkelt att använda. Nu slipper man jag ta med mig burkar med pulver utan använder den som vattenflaska och med ett vrid så är pulvret nere. Rekommenderar stark!
Mimi 2019-02-25
Super ! :)
Madelen 2019-01-25
Grym Shaker! funkar perfekt med gainer!
Visa fler
7 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5