Missa inte dessa erbjudanden!

4
41
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Proteinbolaget Shaker 700 ml Black

49 kr / 29 kr
49 kr

Tidigare lägsta pris

49 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Välj produkt i listan ovanför
(12)
Tillfälligt slut ID: PB-14231

Mest populära från Shakers

 • Beskrivning
 • Proteinbolaget Shakers finns nu i ännu snyggare och trendiga färger, naturligtvis med samma hållbarhet & kvalitet som tidigare.
  Proteinbolaget Shakers finns nu i helt nya färger som inte bara är snyggare och mer moderiktiga utan har även bra hållbarhet! De nya färgerna ger ett modernt uttryck så den passar perfekt till alla tillfällen vare sig du är på gymmet, fotbollsplanen eller ute på en PW. Shakern är rymlig och passar perfekt för att blanda protein, bcaa, andra kosttillskott eller varför inte för att blanda saft till en picknick?


  • 700 ml utrymme för pulver & vätska.
  • Nya färger.
  • Maximal hållbarhet & kvalitet.
  • Läcksäker.
  • Skruvkork.
  • Filter som motverkar klumpar.


  Proteinbolaget Shakers är utrustade med en skruvkork som har en rejäl gänga för att du ska slippa spilla ut allt innehåll när du skakar dina kosttillskott. Shakern har också ett filter för att motverka klumpar och som gör att dina tillskott blandar sig extra bra.

  Storlek:
  700 ml.
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (12)

12 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Angela 2023-08-07
Verifierat köp
Bra shaker, lätt att hålla ren och praktiskt med skrivkork. Skulle gett den 5/5 om det gick att se hur mycket man mäter upp men färgen är för mörk.
Ali Kangas 2023-07-26
Verifierat köp
Helt ok
Joakim Eklund 2023-06-20
Verifierat köp
För mörk att se hur mycket vatten man har i flaskan
Shivam Mukhi 2023-06-13
Super nice
Visa fler
12 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5