Sista chansen

18

Proteinbolaget Shaker, 500 ml

39 kr
Färg
Black Lagervara Bäst före: Pink Lagervara Bäst före: White Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(3)
ID: PB-5291

Fler varianter:

500 ml
39 kr
700 ml
49 kr

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Shakers

 • Beskrivning
 • Proteinbolaget Shakers finns nu i ännu snyggare och trendiga färger, naturligtvis med samma hållbarhet & kvalitet som tidigare.
  Proteinbolaget Shakers finns nu i ett mindre och smidigare format, självklart med samma fina kvalitét och hållbarhet! Shakern ger ett modernt uttryck så den passar perfekt till alla tillfällen vare sig du är på gymmet, fotbollsplanen eller ute på en PW. Shakern passar perfekt för att blanda protein, bcaa, andra kosttillskott eller varför inte för att blanda saft till en picknick?

  • 500 ml utrymme för pulver & vätska
  • Nya färger
  • Maximal hållbarhet & kvalitet
  • Läcksäker
  • Skruvkork
  • Filter som motverkar klumpar


  Kvalitét och funktion!

  Proteinbolaget Shakers är utrustade med en skruvkork som har en rejäl gänga för att du ska slippa spilla ut allt innehåll när du skakar dina kosttillskott. Shakern har också ett filter för att motverka klumpar och som gör att dina tillskott blandar sig extra bra.
  Färg:
  Rosa, Svart, Vit
  Storlek:
  500 ml
 • Innehåll

Recensioner (3)

3 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Elvira 2021-06-28
Verifierat köp
Totalt älskar denna! Bra storlek, bra måttmarkeringar, den håller tätt och den hjälper till att få bort eventuella klumpar i bla shape meal eller proteinpulver! Köp denna!!
André 2021-05-01
Verifierat köp
Markeringarna för milliliter finns på utsidan av shakern, men eftersom den är svart (och således inte genomskinlig) så är dessa markeringar helt oanvändbara. Någon hade otur när de tänkte.
Jennie 2021-04-27
Super snygg färg och perfekt storlek för att ha med sig på träningen, jobbet och i skolan. Den håller tätt till 100% och jag har aldrig upplevt att det blivit klumpar, tack vare funktionen vid locket.
Visa fler
3 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5