Missa inte dessa erbjudanden!

3
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Olimp Kre-Alkalyn Mega 120 caps

599 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(2)

Mest populära från Kreatin snabbverkande

 • Beskrivning
 • Olimp Kre-Alkalyn Mega Caps är de nya förbättrade kreatinet proffsen ÄLSKAR!
  Lämplig för: Alla Idrottsmän och aktiva som vill förbättra muskelstyrka, explosivitet och vitalitet.

  • Bättre effekt än vanligt kreatin
  • Lättare att dosera tack vare kapslarna
  • Mer styrka
  • Explosivitet

  Forskare har upptäckt att det huvudsakliga problemen med upptaget av vanligt kreatin är att det blir instabilt i kontakt med vätskor såsom vatten, juice, samt i syrlig miljö (t.ex. i magsäcken). I dessa miljöer omvandlas kreatin lätt till kreatinin – en värdelös biologisk slaggprodukt. Detta kan ge upphov till kramper, gas i magen, känsla av uppsväldhet, vätskeretention mm. Endast en liten del av kreatindosen kommer att ge önskad effekt.

  Det revolutionerande är att om monohydratet från kreatin blir alkaliserat under produktionen så uppstår inte sönderfallet i vätskor eller syror. Kreatinet har blivit buffrat. Vid tester stod Kre-Alkalynet emot att utsättas för 10 minuter av mycket stark syra.


  Alkaliseringen gav ytterligare en oväntad men angenäm effekt – buffrandet av mjölksyra som skapas i muskelvävnaden! Den nya produkten heter Kre-Alkanyl och är patenterad!
  Vad är då fördelarna med detta kreatin för dig? Du får större effekt, det vill säga en större ökning av styrka och explosivitet, trots att en mindre mängd kreatin används.
  Kre-Alkalyn är dessutom väldigt lätt att dosera korrekt tack vare att den produceras i kapslar.

  En annan fördel med Kre-Alkalyn är att du slipper den omständiga uppladdningsfasen med intag flera gånger per dag under en period som krävs för att få effekt av kreatin monohydrat.
  Vanligtvis kommer effekten rejält efter 3-5 dagars bruk.

  Doseringsförslag:
  1-3 kapslar 30-60 minuter innan träning.

  Storlek:
  120 Kapslar.
  Storlek:
  120 caps
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehåll/ kapsel:

  Mängd:

  Buffrat Kreatinmonohydrat

  1250 mg


  Innehåll:
  Buffrat kreatinmonohydrat (1250 mg per kapsel), mikrovax cellulosa, klumpförebyggandemedel magnesiumstearat, kapsel gelatin.
 • FAQ

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Chris 2021-09-24
Bästa Kre Alkalynet på marknaden, testat flera. Kört i många år. Ingen vätskeansamlingen och full Kreatin Monohydrat effekt. Tas varje dag. På träningsdagar, 2 kapslar på morgon 2 kapslar ca. 30 min innan träning. På vilodagar, 2 kapslar på morgon och 2 kapslar på kvällen. Själv tar jag 3 kapslar som dos. Men då väger jag 95 kg och är deffad också. Hoppas detta hjälper dig att välja rätt. //Peace, Chris
Rebecka 2021-01-11
Har precis fått hem dessa men ser direkt att beskrivningen här stämmer inte alls överens med bruksanvisningen på förpackningen. Det står bland annat på förpackningen att ''viktuppgång är vanligt förekommande''. Doseringen ser annorlunda ut också eftersom ni skriver här att den bara behöver tas på träningsdagarna, men på förpackningen ska det tas varje dag minst 2 gånger..? Kändes lite för bra för att vara sant...
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5