Missa inte dessa erbjudanden!

1
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

Mutant Pump 154 caps

399 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Välj produkt i listan ovanför
(2)
Tillfälligt slut ID: PB-1153

Mest populära från Pre Workout / PWO

 • Beskrivning
 • MUTANT PUMP ger användarna en helt ny pumperfarenhet. Det är därför nya MUTANT PUMP nu är världens starkaste muskelstimulator.
  Nya MUTANT PUMP är en dubbelverkande N.O. pump-produkt som innehåller en revolutionerande ny ingrediens för att stödja dig när du vill förlänga muskeleffekten. MUTANT PUMP ger användarna en helt ny pumperfarenhet. Det är därför nya MUTANT PUMP nu är världens starkaste muskelstimulator.

  • Ökad vaskuläritet
  • Patenterad argininblandning
  • Framkallar ett stenhårt muskelpump

  Den Hybrid Bullet-kapsel-teknik som används i MUTANT PUMP säkerställer att de viktigaste ingredienserna är skyddade från lågt pH (sur miljö) i magen och frisätts där de aktivt absorberas i tunntarmen vid pH 6,5 vilket är effektivt för maximal partikelabsorption och utnyttjande.

  Doseringsförslag:
  Ta 7 kapslar 10-15 minuter innan träning, tillsammans med 300 ml-350 ml vatten. Drick gärna extra mycket vatten under passets gång.

  Storlek:
  22 (154 kapslar)
  Fri från:
  Beta Alanin
  Storlek:
  154 caps
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll

 • InnehållPer 1 dosering (7 kapslar)
  C-Vitamin150 mg (187%)
  Niacin25 mg (156%)
  Magnesium33 mg (8%)
  Mutant Pump Actives3600 mg
  L-Arginin 2574 mg, HyperOx® extrakt av bockhornsklöver 513 mg (Aktiv botanisk ingrediens [ABITM]) (Trigonella foenum-graecum) (frö) (30% glykosider), L-Treonin 513 mg
  Mutant Pump Enhancers 379 mg
  Askorbinsyra (E300) 150 mg, Magnesiumglukonat (E580) 165 mg, Glyserylmonosterat (E471) 39 mg, Niacin 25 mg
  Mutant Pump Electrolytes289 mg
  Dikalsiumfosfat (E341) 85 mg, Dikaliumfosfat (E340) 85 mg, Natriumfosfat (E339) 85 mg, Natriumbikarbonat 34 mg
  Övriga ingredienser: Kiseldioxid, mikrokristallinsk cellulosa, geltain (kapselhölje).
  Allergiinformation: Produceras i en lokal som även hantear MJÖLK, SOJA, NÖTTER, JORDNÖTTER, SKALDJUR, VETE, HAVRE, frön, ÄGG, FISK, SESAMFRÖN, sulfitet.
 • Vanliga frågor och svar om Pre-workout (PWO)

  Hur använder jag PWO på bästa sätt?
  Att använda pre-workout-tillskott (PWO) för bäst effekt kräver noggrannhet och anpassning till dina individuella träningsmål, kropp och tolerans. Läs etiketten och följ doseringsanvisningarna. Tajma också intaget cirka 20-30 minuter före ditt träningspass. PWO kan vara diuretika, se därför till att hålla dig hydrerad. Undvik också att överanvända ditt nya PWO-tillskot och kombinera det med en balanserad kost och träning. På så sätt maxar du resultaten från ditt PWO!

  Hur många kalorier har PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO) i sig innehåller vanligtvis väldigt få kalorier eller inga kalorier alls. Dock kan vissa PWO-tillskott innehålla tillsatta ingredienser som kan bidra med några få kalorier, men det är vanligtvis en minimal mängd.

  Kan jag få biverkningar av PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO), liksom andra kosttillskott, kan potentiellt ha biverkningar och negativa reaktioner. Vissa som använder PWO med koffein kan uppleva ångest och skakningar. PWO-tillskott med kreatin eller beta-alanin kan orsaka magbesvär, uppblåshet eller diarré hos vissa. Vill du undvika stickningar i huden kan ett PWO-tillskott utan beta-alanin vara värt att testa.
 • FAQ

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Tysken 2020-12-04
Gillar den starkt
Maaakus 2017-09-28
Har testat ''Pump'' under sex pass där kosten och sömnen varit bra. Det är helt verkningslöst - det enda är att jag går och rapar smaken av gelatinkapslarna vilket är mycket otrevligt.Det är nästan så jag upplever pumpen som SÄMRE under tiden jag tagit detta.Näe, av de fyra, fem pump-produkter jag provat är det by far det sämsta tyvärr.
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5