Missa inte dessa erbjudanden!

Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Leader Performance HydroPower Reco 2.5 kg Gainer

700 g
279 kr
2.5 kg
839 kr
839 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Orange Lagervara Bäst före: Milk-choco Tillfälligt slut Bäst före:

Perfekt att kombinera med

29 kr 39 kr
Välj produkt i listan ovanför
(0)
ID: PB-2010054

Mest populära från Gainer

 • Beskrivning
 • Leader Performance HydroPower Reco är en högkvalitativ återhämtningsdryck som kombinerar snabb absorption, magvänlighet och god smak. Tillverkad i Finland och designad i samarbete med Finlands olympiska kommitté.
  Produkten innehåller de två mest uppskattade vassleproteinkällorna, vassleisolat och vasslehydrolysat. Källorna till kolhydrater är Cluster Dextrin™ HBCD (höggrenad cyklisk maltodextrin) och isomaltulos.

  • Tillverkad i Finland
  • Vassle isolat & hydrolysat
  • Cluster Dextrin™
  • Vitaminberikad


  För dig som söker resultat

  Leader Performance HydroPower Reco innehåller aminosyran L-leucin och vitamin B6 som främjar normal protein- och kolhydratmetabolism. Det tillsatta C-vitaminet bidrar till immunsystemets normala funktion under och efter tung träning. Guérande havssalt som elektrolytkällor.


  Doseringsförslag:
  Blanda 70 g = ~ 1,5 dl pulver med 500 ml kallt vatten och skaka. Låt drycken dra i 2 minuter före användning.
  Form:
  Pulver
  Målsättning:
  Återhämtning, Bygga muskler, Gå upp i vikt
  Smak:
  Apelsin, Choklad, Mandarin
  Storlek:
  2500 g
  Kategorier
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll

 • Ingredienser: Vassleproteinisolat och hydrolysat (mjölk) 34% (EU), maltodextrin (Cluster dextrin®), isomaltulos*, laktosfritt skummjölkspulver, kakaopulver med låg fetthalt, L-leucin, naturlig mjölk- och chokladsmak, arom , L-askorbinsyra (vitamin C), antiskummedel (kiseldioxid), havssalt (Guérande), sötningsmedel (sukralos), pyridoxal 5'-fosfat (vitamin B6). *Källa till glukos och fruktos. 

  Kan innehålla spår av soja. 
 • Vanliga frågor och svar om Gainers

  Hur funkar gainers?
  Gainers är kosttillskott som är speciellt utformade för att hjälpa människor att öka i vikt, bygga muskler och öka sitt kaloriintag. De fungerar genom att tillhandahålla extra kalorier, proteiner och kolhydrater som kroppen behöver för att stödja muskeltillväxt och återhämtning 

  Finns det några biverkningar med att använda gainers?
  Generellt sett är gainers säkra att använda om de konsumeras enligt anvisningarna på förpackningen. Men vissa kan uppleva gasbildning, magbesvär eller oönskad viktökning. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen för att undvika detta.

  Kan jag använda gainers som en måltidsersättning?
  Ja, du kan använda gainers som en tillfällig måltidsersättning i vissa situationer, men det beror på dina individuella mål och behov. Se över dina mål och dina behov samt överväg att konsultera en dietist för bästa resultat.

 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5