Missa inte dessa erbjudanden!

6
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

Self Omninutrition Mass Active Gainer 2 kg

2 kg
398 kr
4 kg
649 kr
398 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Vanilj Lagervara Bäst före: White Chocolate Strawberry Lagervara Bäst före: Choklad Lagervara Bäst före: Cappuccino Lagervara Bäst före: Milk Chocolate Lagervara Bäst före: Salted Caramel Lagervara Bäst före:

Perfekt att kombinera med

29 kr 49 kr
Välj produkt i listan ovanför
(4)
ID: PB-1622

Mest populära från Gainer

 • Beskrivning
 • Mass Active Gainer är den perfekta drycken med snabba och komplexa kolhydrater. Tillsammans med vassleproteinet är det den perfekta återhämtningsdrycken för alla idrottare oavsett mål och ålder.
  Mass Active Gainer är den perfekta drycken med snabba och komplexa kolhydrater. Tillsammans med vassleproteinet är det den perfekta återhämtningsdrycken för alla idrottare oavsett mål och ålder.

  • Snabbare återhämtning
  • Ökad vikt och muskelmassa
  • Komplett formula


  Återhämtning och prestation

  Mass Active Gainer innehåller vassleprotein, kolhydrater, vitaminer och mineraler för en komplett viktöknings- och återhämtningsdryck som passar alla hårt idrottande personer. Finns i många goda smaker ”bara att blanda med vatten”

  En portion Mass Active Gainer motsvarar en rejäl måltid. Kan användas som ett komplett mellanmål innan träning för att uppnå hög energi och styrka.


  Doseringsförslag:

  Blanda ca 3 skopor (100g) pulver tillsammans med 4-5dl vatten eller mjölk.
  Smak:
  Cappuccino, Choklad, Jordgubb vit-choklad, Salted Caramel, Vanilj
  Storlek:
  2000 g
  Kategorier
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehåll per100 gDRI
  Energi405 kcal
  1697 kJ
  Protein30 g
  Kolhydrat60 g
  - varav sockerarter13 g
  Fett5 g
  - varav mättat fett4 g
  Kostfiber1 g
  Salt0.05 g
  Vitaminer & mineraler
  Vitamin A (retinylacetat)200 µg25%
  Vitamin D (kolekalciferol)1.25 µg25%
  Vitamin E (D-alfa-tokoferol)3 mg25%
  Vitamin B1 (Tiamin)0.275 mg25%
  Vitamin B2 (riboflavin) (riboflavin)0.35 mg25%
  Vitamin B3 (niacin)4 mg25%
  Vitamin B6 (pyridoxin) (pyridoxin HCI)0.35 mg25%
  Folsyra50 µg25%
  Vitamin B12 (Kobalamin)0.625 µg25%
  Biotin12.5 µg25%
  Pantotensyra1.5 mg25%
  Järn3.5 mg15%
  Zink2.5 mg25%
  Koppar0.25 mg25%
  Jod37.5 µg15%
  Krom10 µg25%
  Mangan0.5 mg40%
  Selen13.75 µg18%

  *Innehållet kan variera något mellan smakerna.

  Ingredienser: maltodextrin (majs), vassleprotein (MJÖLK), GlyciPEP (Glycin, L-alanin, L-lysin), fettreducerat kakaopulver (3,2 %), arom, stabiliseringsmedel (E466), emulgeringsmedel (E322 (solros)), Vitamin- och mineralblandning, sötningsmedel (E955, E950).
 • Vanliga frågor och svar om Gainers

  Hur funkar gainers?
  Gainers är kosttillskott som är speciellt utformade för att hjälpa människor att öka i vikt, bygga muskler och öka sitt kaloriintag. De fungerar genom att tillhandahålla extra kalorier, proteiner och kolhydrater som kroppen behöver för att stödja muskeltillväxt och återhämtning 

  Finns det några biverkningar med att använda gainers?
  Generellt sett är gainers säkra att använda om de konsumeras enligt anvisningarna på förpackningen. Men vissa kan uppleva gasbildning, magbesvär eller oönskad viktökning. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen för att undvika detta.

  Kan jag använda gainers som en måltidsersättning?
  Ja, du kan använda gainers som en tillfällig måltidsersättning i vissa situationer, men det beror på dina individuella mål och behov. Se över dina mål och dina behov samt överväg att konsultera en dietist för bästa resultat.

 • FAQ

Recensioner (4)

4 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Roy Jansson 2023-02-09
Verifierat köp
Har köpt flera produkter och alla enligt mej är riktigt bra ’ både pris ,leverans och bemötande från Chaffören är bara säga som det är ’ jag handlat av med produkter och jag varmt rekommendera ’ Protein bolaget som den klart bästa ’ Roy Jansson
Mats Remberger 2022-11-18
Mycket god och kraftfull Gainer som gör vad den skall. Jag älskar smaken Salted Caramel!
Olaf 2022-07-14
Då min son tränar med sitt hockeylag för det mesta sena kvällar sökte jag en produkt som han kunde ta i sent på kvällar innan han lägger sig. Tidigare var det hopplöst att gå upp i vikt, men nu funkar det klockrent. Han tycker om smaken och känner sig inte dåligt efter och har inga problem att somna sedan. Många andra produkter funkade inte alls med tannken på smak och magkälsligheten.
akim 2022-07-12
Lite svår att förstå sig på. Lite söt i smaken eftre ett tag. ( jag känslig för) Lite tryck och vitaminer. Beror på hur man använder och hur ofta. De hög kolhydrat blandning. Min första burk Kan jag beställa/prova igen ....... vet ej
Visa fler
4 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5