MCT-olja för ökad energi & uthållighet - Proteinbolaget
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

MCT-olja

Är du ute efter ett energitillskott som ger snabb energi, utan att behöva använda dig av kolhydrater? Då är det MCT som är lösningen för dig! MCT-olja, eller Medium Chain Triglycerids, är medellånga, vegetabiliska fettsyror som beter sig lite annorlunda jämfört med andra fetter. Det här är fettsyror som inte lagras som fettvävnad, utan löses upp snabbt i magsäcken och transporteras till levern. Där omvandlas MCT-olja snabbt till energi, med ett energiinnehåll per gram som din kropp tar upp dubbelt så snabbt jämfört med kolhydrater! Hitta din extra energi hos oss på Proteinbolaget med hjälp av MTC-olja!

Läs mer
PB-1318
Olimp MCT Olja 400 ml
PB-68602
Mutant Nutrition MCT Oil, 946 ml
PB-8975
Trec Nutrition MCT Gold
MCT-olja är det perfekta kosttillskottet för dig som tycker om att träna mycket. Tack vare sin unika förmåga att kunna brytas ner lika snabbt som kolhydrater, men samtidigt ge dubbelt så mycket energi per gram, är en välkommen genväg för många idrottare som vill ha mycket energi snabbt. Genom att använda sig av MCT-olja så kommer du som idrottare att spara på de lager av glykogen som du har i kroppen, vilket i sin tur gör att du får längre uthållighet.

Satsa allt du kan
Det finns ingen anledning att inte ge träningen ett ärligt försök, speciellt inte när det finns kosttillskott som kan göra saker och ting både lättare och mer effektivt. Den effekt MCT-olja ger är ett sådant tillskott som gör att det finns större anledning att ge din träning den chans som den förtjänar, eftersom att det hjälper dig på flera sätt. Så för att du ska få större utväxling i din träning, där du har mer energi längre, så är MCT-olja ett givet tillskott att ta. Här hos oss på Proteinbolaget hittar du många olika varianter av MCT-olja från marknadens populäraste varumärken. Se till att ge din träning alla förutsättningar för att lyckas – prova MCT-olja!