Missa inte dessa erbjudanden!

26
Kampanj
20
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 9 gånger under de senaste dagarna

GAAM Smartshake Revive 750 ml Gray/Black

99 kr / 79 kr
69 kr

Tidigare lägsta pris

69 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(5)
Lagervara: 1-3 arbetsdagar ID: PB-2203142-1

Mest populära från Shakers

 • Beskrivning
 • Snygg, tålig, smart och praktisk! GAAM Smartshake Revive har allt du behöver och lite till när det kommer till shakers.
  GAAM Smartshake Revive shaker är full av smarta och praktiska funktionern så som det mjuka öglehandtaget och gummidetaljer som gör den lätt att bära och hålla.

  • Inga skramlande eller lösa delar
  • Tålig design
  • Fruit Infuser
  • Läckagefri


  Shakern som har allt!

  Tillsätt bär eller frukt och skaka om, med den förbättrade Fruit Infuser blandar du snabbt och enkelt ditt eget fruktvatten. Blandningsnätet snäpper på plats och förblir tätt samt säkert. Inga skramlande eller lösa delar.
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (5)

5 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Bagge 2023-07-14
Själva shakern funkar fint som shaker i stunden. Dock är den riktigt kass att ha med sig på vift, i t.ex. väskan, då locket är riktigt dåligt. Det gick upp i min gymväska och jag fick proteindricka i hela väskan.
Lukas 2023-05-12
Locket är jättedåligt och håller inte sig på plats men själva flaskan är bra på att dela upp pulvret men jag hade inte litat på den i någon väska den kommer definitivt läcka överallt. Fick dock en ersättning för att den var nästan oanvändbar så det var ju fint!
Maria 2023-04-16
Verifierat köp
Bra kvalitet, smart med förvaring för en extra portion proteinpulver eller pwo. Snygg och fräsch
Linda 2023-04-09
Superpraktisk att ha med på både jobb och träning. Har alltid en färdigblandad dryck i kylskåpet och en extra portion i den smarta behållaren under. 💚🌸 snygg och otroligt praktiskt flaska 🫶🏽
Visa fler
5 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5