Missa inte dessa erbjudanden!

48
Kampanj
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

GAAM Smartshake Reforce 900 ml

149 kr / 119 kr
Summa av lösa artiklar:
Färg
Black Tillfälligt slut Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(8)
ID: PB-220314

Mest populära från Shakers

 • Beskrivning
 • GAAM Reforce Stainless Steel – Ett mer miljövänligt val! Hållbar och hygienisk shaker av stål från GAAM by Smartshake.
  GAAM Reforce är utformad med läckagesäkert lock och en modern, stilren design som gör den är lätt att rengöra och ett självklart val av shaker.

       • Flaska 900 ml / 30 oz
       • Hållbart materialval
       • Enkel att rengöra
       • Läckage säkrad

  Prestanda är nyckeln

  Du behöver inte oroa dig med Shaker-flaskan i rostfritt stål. Den rostfria stålkvaliteten är extremt hållbar och hygienisk. Lätt men ändå gjord för att hålla. Det läckagesäkra locket och det mjuka öglahandtaget gör det till en naturlig del av din hälsosamma livsstil.

  Ren design

  Rostfritt stål är ett av de mest hygieniska materialen som finns. Med den breda öppningen och de mjuka hörnen är den lätt att rengöra.

  Hållbar

  Motståndskraftig design i rostfritt stål. Redo för vad som helst.

  Läckage säker och tyst blandning

  Mixernätet snäpper på plats och förblir tätt. Skaka bara upp det, packa ner det och ta med det. Inga problem.


  Material:
  Rostfritt stål.

  Storlek:
  900 ml.
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (8)

8 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Sandra 2023-08-17
Verifierat köp
Vad som inte framgår i produkttexten är att shakern inte tål maskindisk. Det är på botten av den det framgår, ''handwash only''. Av ren lathet blir det att jag ständigt sträcker mig efter mina andra shakers. Dessutom rymmer den bara 700 ml till strecket.
Michline 2023-08-08
Verifierat köp
I köket står en shaker så fin och rostfri. Den väcker mig till en väldoftande, proteinfull start på dagen. Med skakande dans blandar den min protein som fyller magen med en festlig proteinfull måltid som gör att jag känner mig så fin. Läckagefri och snygg kan den tas med var än man är på språng. Däri finner man allt för en hälsosam verkan. Det bygger upp våra muskler och vi blir inte bara starka men även snygga. Kvaliteten och kunskap, de erbjuder med stolthet, hos protenbolaget får man alltid det bästa för träning och styrka! Så skål för shakern, den är vår vän och nöje. Den sprider glädje och gör livet till en hälsosamt fest.
Maria 2023-06-17
Bra och rejäl! Verkar hålla tätt till skillnad från tidigare metallshaker. Det enda som jag saknar är att det vore ännu bättre om den levererats med en mixboll istället för silen i locket.
Beston 2022-12-16
Verifierat köp
Bland de bästa och säkraste jag har haft
Visa fler
8 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5