Missa inte dessa erbjudanden!

44
Kampanj
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 21 gånger under de senaste dagarna

GAAM Shaker 600 ml

39 kr / 29 kr
Summa av lösa artiklar:
Färg
Black Lagervara Bäst före: White Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(12)
ID: PB-330428

Mest populära från Shakers

 • Beskrivning
 • GAAM Shaker 600 ml är mellanbarnet i vår familj av shakers. Den här storleken är perfekt enligt många! Inte för stor och inte för liten. Den har en modern och stilren design som passar för alla oavasett vad den används till!
  GAAM Shakern är framtagen i samarbete med Smartshake™ och utrustad med en skruvkork som har en rejäl gänga för att du ska slippa spilla ut allt innehåll när du skakar dina kosttillskott.

  • 600 ml totalt utrymme
  • Snygg modern design
  • Maximal hållbarhet & kvalitet
  • Läckage säker
  • Smartshake™
  • Filter som motverkar klumpar


  Hög kvalitet och modern design


  GAAM Shaker kombinerar en trendig och modern design med robust kvalitet. Den är också utrustad med ett smart filter som motverkar klumpar och som gör att dina tillskott blandar sig extra bra. 


  Storlek:
  600 ml.
  Färg:
  Svart, Vit
  Storlek:
  600 ml
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (12)

12 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Mari 2024-04-16
Verifierat köp
Plus för storleken. Stort minus för den lilla korken. Men måste hålla i den jäkligt hårt för att den inte ska flyga upp och spruta shake överallt. Önskar att den gick att ''klicka'' fast.
Annika Pettersson 2024-04-11
Nu valde jag en mindre modell än de andra jag har hemma, denna var perfekt för ändamålet. Smidig att ha med sig, perfekt storlek för en 300ml-shake.
Oliver Långberg 2024-02-21
Bra och smidig att ha med sig till gymmet. Tar inte mycket plats i förvaringsskåpen heller vilket är väldigt skönt och bra. Perfekt storlek till att fylla med vilken shake som helst
Michaela 2024-02-10
Verifierat köp
Smidig att ha med sig!
Visa fler
12 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5