Missa inte dessa erbjudanden!

7
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

GAAM Vegan D3 60 caps

60 caps
129 kr
120 caps
249 kr -3%
180 caps
349 kr -10%
129 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(1)

Mest populära från D-vitamin

 • Beskrivning
 • GAAM Life Series Vegan D3 innehåller den viktiga D vitaminen i ett veganskt format.

  Vitamin D bildas naturligt i våra kroppar då vår hud träffas sv solens strålar, vistas man regelbundet utomhus under den ljusare delen av året så får man oftast i sig tillräkckliga doser. Under de mörkare månaderna är det svårare för kroppen att producera vitamin D på egen hand och då kan det vara en god idé att hjälpa den lite på traven i form av tillskott. GAAM Life Series erbjuder nu vitamin D3 i ett veganskt format genom att vitaminen utvunnits genom lavar.

  Vitamin D har stor påverkan på kroppen och dess välbefinnande det behövs för cellernas tillväxt och nervsystemet. Vitamin D är bra för skelettbildningen då det reglerar kalciumbalansen i skelettet och tänderna, något som motverkar benskörhet och karies. D-vitamin motverkar muskelsvaghet samt hjärt och kärlsjukdomar.

  • ​Många hälsofördelar
  • Vegansk kapsel
  • Ökat välmående
  • Bra för skelettet
  • Ökat mineralupptag
  • Ökat immunförsvar


  Många och stora hälsofördelar!

  D-vitamin förbättrar upptaget av mineraler i kroppen. D-vitamin behövs tillexempel vid upptagandet av kalcium och fosfor i tarmen vilket i sin tur anses vara bra för fettförbränningen. ​D-vitamin är även bra för immunförsvaret då det hjälper till att reglera signalsubstanser som tillexempel dopamin i vår hjärna och kan därför även kan motverka trötthet, depression och ångest.


  Doseringsförslag:
  1 kapsel dagligen i samband med måltid.

  Storlek:
  60 kapslar.

  Diet:
  Vegan
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Ägg, Fisk, Gelatin, Gluten, Koffein, Kolsyra, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Soja
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  60 caps
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. kapsel
  Veganskt vitamin D3 (från lavar)

  1000IU (25ug) 250% DRI


  Ingredienser: Vitamin (kolekalciferol (veganskt)) mikrokristallin cellulosa, kiseldioxid, kapsel (E1204)  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Katharina 2020-10-17
Om det ska vara vegan så är det D2 inte D3. Då spelar det ju ingen roll om kapseln är vegan om innehållet inte är det. Märkligt!!
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5