Missa inte dessa erbjudanden!

3
1701 kr
Paketpris
30 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

GAAM Complete Weight Gain Pack

1199 kr
1701 krSumma av lösa artiklar:
Antal:

Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Mest populära från Färdiga paket

 • Beskrivning
 • Söker du efter ett effektivt sätt att öka din kroppsvikt och bygga muskler? Då kan vårt viktökning-paket med kosttillskott vara lösningen du behöver. Vi förstår att att nå dina tränings- och hälsomål kan vara en utmaning, och därför har vi sammansatt detta paket för att hjälpa dig på din resa mot en hälsosam viktökning.
  Tillsammans med vårt viktökning-paket och din hängivenhet kan du uppnå dina mål för viktökning och muskeltillväxt på ett hälsosamt sätt. Låt oss hjälpa dig att komma igång på din resa mot en starkare och friskare version av dig själv.

  • Snabb och säker viktökning
  • Ökad återhämtning
  • Ökad styrka


  GAAM Complete Weight Gain Pack är ett genomtänkt paket som innehåller:

  Proteintillskott: Proteiner är byggstenarna för muskler. Vårt högkvalitativa proteinpulver hjälper dig att öka ditt dagliga intag av proteiner för att främja muskeltillväxt.

  Kolhydrattillskott: Kolhydrater är bränslet som behövs för att utföra intensiv träning och återhämtning. Våra kolhydrattillskott ger dig den energi du behöver.

  Kreatin: Kreatin är känt för att öka styrka och muskelmassa. Vårt kreatintillskott kan hjälpa dig att maximera dina träningsresultat.

  Mineraler: Zink och Magnesium är mineraler som behövs extra mycket vid tung träning och de ser till att musklerna fungerar på ett optimalt sätt. ZMA har även en positiv effekt på sömnen, vilket bidrar till ökad återhämtning. Kom ihåg att det är under vila som kroppen bildar muskelmassa och återhämtar sig.

  För doseringsförslag och ingredienser samt övrig information, klicka på respektive länk.
  Målsättning:
  Bli stark, Gå upp i vikt
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5