Sista chansen

166
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 100+ gånger under de senaste dagarna

GAAM Creatine 500 g Kreatin

1 st
299 kr
2 st
569 kr -5%
3 st
799 kr -11%
299 kr
Smak
Watermelon Rocketz Lagervara Bäst före: Sour Cola Lagervara Bäst före: Sour Pops Lagervara Bäst före:

Rekommenderad produkt att lägga till

Välj produkt i listan ovanför
(114)
ID: PB-9509

Inspiration från andra

Mest populära från Kreatin monohydrat

 • Beskrivning
 • Välsmakande och effektivt kreatin från GAAM. Candy Series Creatine kan vara det godaste kreatinet på marknaden!
  Produkten är noggrant framtagen i samarbete med en av sveriges ledande aktörer i branschen och ingenting har lämnats åt slumpen när vi tog fram Candy Series Creatine!

  Kreatin är kanske det mest studerade och effektiva kosttillskottet vi har på marknaden idag, det har i väldigt många studier visat sig ha mycket positiva effekter på både styrka och uthållighet.

  • Ökad styrka
  • Ökad uthållighet
  • Ökad pump
  • Ökad mjölksyratolerans

  Ett dagligt intag på 5g kreatin är en god förutsättning för lyckade resultat och mål i din träning. Kreatin har bäst upptag i kroppen när den är tom dv.s före frukost eller efter träningen.

  Kreatin tar du även på vilodagar, använd kreatin i 4-10 veckor ha därefter ett uppehåll på minst 4 veckor.

  För en portion: Blanda en portion (5 g) med 2 - 4 dl vatten och inta en gång dagligen.

  Dag 1 - 5: Blanda och drick fyra portioner utspridda under dagen. Förslagsvis en gång på morgonen, en gång på förmiddagen, en gång på eftermiddagen och en gång på kvällen. 

  Dag 6 och framåt: Blanda en portion med 2 - 4 dl vatten på morgonen eller i samband med träning.

  OBS: Skopa ingår ej!

  Storlek:
  500 g.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Gluten
  Målsättning:
  Bygga muskler
  Smak:
  Vattenmelon
  Storlek:
  500 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehåll Per. portion (5 g)
  Kreatin monohydrat5 g

  Ingredienser:
  Kreatin monohydrat, Aromer, Färgämne (E141), Surhetsreglerande ämne: Äppelsyra, Sötningsmedel: Aspartam Acelsulfam-K, Klumpförebyggande medel Kiseloxid (E551).

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Vanliga frågor och svar om kreatinmonohydrat

  När ska jag ta kreatinmonohydrat?
  Det spelar ingen stor roll om du tar det före eller efter träningen, eller vid en annan tidpunkt under dagen, så länge du är konsekvent med din dosering. En vanlig dos är cirka 3-5 gram per dag. 

  Finns det några allergener i Kreatinmonohydrat som jag bör vara medveten om?
  Ren kreatinmonohydrat i sig självt är nödvändigtvis inte ett allergen eftersom det är en enkel kemisk förening som inte vanligtvis orsakar allergiska reaktioner. Det är viktigt att komma ihåg att allergiska reaktioner är vanligtvis kopplade till proteiner och inte till rena kemiska ämnen som kreatin.

  Kan kreatinmonohydrat orsaka biverkningar?
  Kreatinmonohydrat anses vara säkert för de flesta människor när det används enligt doseringsanvisningarna. Det kan dock orsaka milda biverkningar som magbesvär eller vätskeretention hos vissa individer. Det är viktigt att dricka tillräckligt med vatten när du tar kreatin för att undvika vätskeretention.

 • FAQ

Recensioner (114)

114 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Christer 2023-09-29
Köpte denna produkt efter att jag kört Gaams Creatin utam smak. Funkar hur bra som helst och smakar helt okey. Lite kemisk eftersmak men blandar man ut den med mer vatten smakar den bättre! Om den ger någon effekt kan jag inte svara på, har bara tränat på gym i ungefär ett år och ätit kreatin fyra månader. Ökar i styrka hela tiden och tar nya PB:n. Tror inte det beror på kreatinet, men känner mig mer pumpad efter ett träningspass och återhämtar mig snabbare än tidigare. Gick också upp i vikt när jag började med kreatin.
Jens 2023-09-16
Verifierat köp
Med tanke på att det är kreatin så blev jag sjukt överraskad av den goda smaken (sour cola)! Blir väldigt lätt att hålla i en kreatinrutin om den smakar så här gott! 😁💪
Zakarias 2023-08-30
Kreatin är ett måste för träningen!!
Emma 2023-08-22
Verifierat köp
Smakar identiskt som sura cola-nappar 😍 Inte det minsta svårt att få i sig utan snarare svårt att låta bli att ta mer 🙈 Har inte provat det tillräckligt länge för att kunna utvärdera någon effekt i träning, men förutsättningen för att ens få effekt är att få i sig det och det är det minst sagt inget problem med. Mums så gott det är!
Visa fler
114 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5