Missa inte dessa erbjudanden!

103
Kampanj
17
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 100+ gånger under de senaste dagarna

GAAM ZMA 100 caps

100 caps
149 kr -17%
200 caps
298 kr -12%
300 caps
447 kr -7%
179 kr / 149 kr
99 kr

Tidigare lägsta pris

99 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(30)

Mest populära från ZMA

 • Beskrivning
 • Zink och magnesium från GAAM Health Series.
  Zink och magnesium från GAAM Health Series med tillsatt vitamin B6 som optimerar upptaget och därmed effekten av preparatet. ZMA främjar en normal hormonbalans och sänker kortisolet vilket leder till ökat välbefinnande och förbättrad nattsömn, som i sin tur ökar återhämtningen och dina resultat.

  • Främjar en normal hormonproduktion
  • Ökar välbefinnandet
  • Testosteron stimulerande
  • Förbättrad nattsömn
  • Ökad återhämtning

  Zink spelar bland mycket annat, en central roll i ämnesomsättningen och i kroppens hormonproduktion.

  Magnesium är en frekvent förekommande mineral inom en rad av kroppens metaboliska processer däribland en stor roll i proteinsyntesen.


  Doseringsförslag:

  3 kapslar dagligen innan läggdags.

  Storlek:
  100 kapslar
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Gluten
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  100 caps
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. 3 kapslar
  Magnesium250 mg 66% DRI*
  Zink25mg 250% DRI*
  Vitamin-B610 mg 714% DRI*
  *Dagligt rekommenderat intag

  Ingredienser:
  magnesiumcitrat, zinkglukonat, pyrodoxin HCI, kapsel: gelatin (bovint)

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (30)

30 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Jenny 2023-07-08
Verifierat köp
Min kille har alltid haft lite svårt att komma till ro på kvällen, och efter att ha varit duktig och faktiskt kontinuerligt ta en tablett varje kväll så kände han en skillnad, att det va lättare för han att varva ner när han skulle sova, och kände sig lite mer utvilad.
Christoffer 2023-05-07
Verifierat köp
Låt mig berätta en historia... Inte en historia om en kroppsbyggare eller om någon översponsrad instagraminfluencer, utan om en stressad, trött småbarnsförälder som bara vill ha lite vardagsgains. Jag trodde inte på den här produkten inledningsvis, jag hade ju proteinpulver, kreatin och curls i squatracket, vad mer behövde jag? Vad fel jag hade. Efter intaget av två stycken GAAM ZMA 100 caps innan läggdags så märktes den otroliga skillnaden på sömn. Och med mer sömn kom ner energi. Och med den energin skedde stora förändringar, ifrån en ''Dad bod'' till en tillika marmorstatys fysik som verkar vara skulpterade av självaste Michelangelo, ifrån curls I squatracket till squats vid hantlarna. Ifrån en trött, seg halvfet pappa till en busig, energifylld fadersgestalt. Som ni kanske anar så rekommenderar jag denna produkt starkt.
Martin 2023-04-12
Tränar 6 dagar i veckan har problem med sömnen å vaknar alltid 2-5 gånger varje natt. Dessa kapslar är helt verkningslösa… fattar inte alls alla positiva kommentarer (individuellt såklart men ändå)…. Sover inte alls bättre med Kapslarna. Tar 3 st innan sänggående som det står i beskrivningen…
GymYogAnnika 2023-04-11
Verifierat köp
Bästa återhämtningen. En produkt som gör mig piggare och starkare. Jag har kommit igång med ett nytt kost- och träningsschema nu och det är perfekt att handla allt jag behöver hos er. Jag har alltid varit och är fortfarande nöjd med er service och stora urval av produkter.
Visa fler
30 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5