Missa inte dessa erbjudanden!

260
Kampanj
Golden Deals!
32
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 100+ gånger under de senaste dagarna

GAAM Ashwagandha 100 caps

100 caps
129 kr -32%
200 caps
318 kr -11%
300 caps
477 kr -6%
189 kr / 129 kr
129 kr

Tidigare lägsta pris

129 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(71)

Mest populära från Ashwagandha

 • Beskrivning
 • GAAM Aswagandha är ett mycket spännande kosttillskott med många intressanta hälsofördelar.
  Den absolut främsta anledningen att komplettera kosten med ashwagandha är för dess förmåga att öka motståndskraften mot stress och därmed sänka produktionen av det katabola, nedbrytande hormonet kortisol.

  • Hormonfrämjande
  • Stress reducerande
  • Förbättrad sömn
  • Minskar kortisol
  • Ökar välbefinnandet
  • Fettförbrännande
  • Ökar styrkan
  • Ökar muskeltillväxten
  • Ökar konditionen

  Flera studier visar att ashwagandha-extraktet ökar tillgängligheten av dopamin, ett ämne med stor betydelse för välbefinnande och glädje.

  Ett av de främsta användningsområdena är sömn. Förklaringen är effekten på GABA, ett viktigt signalämne som minskar nervretningar vilket gör att hjärnan får lättare att slappna av.

  Flera studier på extraktet visar även god effekt effekt på minne, logiskt tänkande och koncentrationsförmåga.

  En av de tydligaste effekterna är den på könshormonen testosteron, progesteron och östrogen. Våra anabola, uppbyggande och energiskapande hormon vilka står i direkt motsats till kortisol. Studier på Ashwagandha visar att mängden könshormoner ökar i takt med att produktionen av kortisol minskar. Dessutom aktiverar ashwagandha produktionen av gonadotropin vilket ökar bildandet av LH, ett hormon som i sin tur underlättar bildandet av testosteron.

  Flera kliniska studier på visar att styrka, muskeltillväxt och kondition ökar. Det är flera faktorer som bidrar till detta, bland annat att produktionen av ATP, den energi som används i arbetande celler, ökar. Dessutom stimuleras kroppens egen produktion av kreatin vilket ytterligare ökar muskelns arbetsförmåga. När kortisolhalten sjunker ökar också mängden hemoglobin och syreupptagningsförmågan förbättras.

  Det finns ett tydligt samband mellan övervikt och stress, anledningen är att kortisol ökar blodsockerhalten och sänker ämnesomsättningen. Överskottsenergin läggs i fettreserver där den är lättåtkomligt, framförallt kring mage och midja. Dessutom skapar stress ofta ett behov av socker- och fettrik mat. När stressen sjunker ökar mängden anabola, energikonsumerande hormoner det vill säga testosteron, progesteron och östrogen samtidigt som produktionen av ATP – cellenergi –ökar, vilket resulterar i en markant stegring av kaloriförbrukningen. Kliniska studier visar att både vikt och BMI minskar vid intag av extraktet.


  Doseringsförslag:
  1-2 kapslar dagligen.

  Storlek:
  100 kapslar.
  Form:
  Kapslar
  Storlek:
  100 caps
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. 1 kapselPer. 2 kapslar
  Asgwagandha extrakt500 mg1000 mg


  Ingredienser:
  ashwagandha extrakt, fyllnadsmedel: mikrokristallin cellulosa, kapsel: gelatin (bovint).

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (71)

71 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Tristan 2024-05-21
Verifierat köp
Har tagit ashwagandha ett bra tag nu och testat ett flertal olika märken och produkter och måste säga att det jag får ut i relation till priset av denna gör det till en klar vinnare.
Neo 2024-04-21
Verifierat köp
tt upptäcka ashwagandha har varit som att hitta en skattkarta till det bästa jag kan vara. Varje dos ger mig en känsla av lugn och avslappning som smälter bort stressen och ger plats åt livsglädje och energi. Jag känner en enorm tacksamhet för denna fantastiska ört och är övertygad om att den kan ge samma positiva effekter till andra som den har gett mig.
Ida 2024-04-13
Verifierat köp
Ett stor WOW till dessa kapslar, varit urusel på att somna pga stress i några månader nu, men efter ca två veckor känner jag mig lugnare samt lättare för att somna, upplever också en bättre prestation på gymmet🤩
Emma 2024-04-10
Verifierat köp
Efter 1 vecka ångrade jag köpet då inget hände. Men nu efter två veckor så ångrar jag INTE köpet. Somnar bättre på kvällen, orkar mer på gymmet och min pms är inte lika påtaglig längre. En vardagsräddare!
Visa fler
71 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5