Missa inte dessa erbjudanden!

14
Kampanj
15
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

BioTechUSA Ashwagandha 60 caps

149 kr / 127 kr
127 kr

Tidigare lägsta pris

127 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(2)

Mest populära från Ashwagandha

 • Beskrivning
 • Ashwagandha från BioTechUSA i smidiga kapslar.
  Aswagandha är en kosttillskott med många hälsofördelar för dig som tränar. Den absolut främsta anledningen att komplettera kosten med ashwagandha är för dess förmåga att öka motståndskraften mot stress och därmed sänka produktionen av det katabola, nedbrytande hormonet kortisol.

  • Hormonfrämjande
  • Stress reducerande
  • Förbättrad sömn
  • Minskar kortisol
  • Ökar välbefinnandet
  • Ökar muskeltillväxten


  Kosttillskott med många hälsofördelar

  Flera studier visar att ashwagandha-extraktet ökar tillgängligheten av dopamin, ett ämne med stor betydelse för välbefinnande och glädje. Tack vare den smidiga kapselformen är det lätt att dosera och ta med sig var som helst under dagen.

  Ett av de främsta användningsområdena är sömn. Förklaringen är effekten på GABA, ett viktigt signalämne som minskar nervretningar vilket gör att hjärnan får lättare att slappna av.


  Doseringsförslag:
  1 kapsel dagligen.

  Storlek:
  60 kapslar.
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Gluten
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  60 caps
 • Innehåll
 • InnehållPer. kapsel
  Ashwagandha extrak från rot245 mg
  - varav withanolider3,675 mg

  Ingredienser: Fyllnadsmedel (kalciumfosfater), Ashwagandha-pulver 27,7% [Ashwagandha (Withaniasomnifera) rotpulver, maltodextrin], kapselskal [gelatin, glasmedel (shellack), färg (järnoxider och hydroxider), surhetsreglerare (ammoniumhydroxid), surhetsreglerare ( kaliumhydroxid)], antikroppmedel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid).
 • FAQ

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Josefin 2023-10-22
Verifierat köp
Köpte den här för att se om det gjorde nån skillnad på sömnen. Har använt ett tag nu och tycker absolut jag sover djupare och bättre när jag tagit denna. Rekommenderar👍🏻
Fabian 2023-02-02
Grym produkt! Passar perfekt för dig som känner sig stressad i vardagen. Jag själv känner att mitt fokus på gymmet har ökat enormt och det är en prisvärd produkt jag kan varmt rekommendera.
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5