Sista chansen

2

Fairing Rage Supercharged 700 g

349 kr
Smak
Tropical Orange Lagervara Bäst före:

Lägg till ett tillbehör

Välj produkt i listan ovanför
(0)
ID: PB-2037

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Mjölksyrahämmande

 • Beskrivning
 • Nya Rage Supercharged optimerar din träning på bred front med sitt kompletta spektrum av prestationshöjande ingredienser. Designad för att vara marknadens effektivaste PWO!
  Med Rage Supercharged har Fairing i en enda produkt kombinerat alla ämnen du behöver för en kraftfull boost på alla plan inför träningen. Med dess samlade egenskaper kan Supercharged ersätta separata tillskott av bl.a. kreatin, BCAA, beta-alanin, kolhydrater och koffein.

  Rage super charged kan bidra till:

  • Kreatin, mineraler och aminosyror för explosivitet, styrka och proteinsyntes
  • Kraftigt buffrande och maxad muskelpump
  • Uthållighet, energi och snabb återhämtning

  Muskeltillväxt, explosivitet och styrka
  Rage Supercharged innehåller protein och en hög andel grenade aminosyror (BCAA). L-leucin utgör den största aminosyrakällan i Supercharged och är den grenade aminosyra som har störst inverkan på muskeltillväxt efter träning. Kreatin fungerar som en energibuffert i kroppen och kombinationen av tre olika former av kreatin – kreatinmonohydrat, kreatincitrat och tri-kreatinmalat – ger ett effektivt upptag och explosiv styrka. Supercharged innehåller mineralerna kalium och magnesium som bidrar till normal muskelfunktion och proteinsyntes.

  Uthållighet och muskelpump
  Supercharged innehåller flera ämnen som höjer din mjölksyratröskel och ger dig förlängd uthållighet samt ökad maxkapacitet. Beta-alanin höjer karnosinkoncentrationen vilket ökar muskelns buffertkapacitet och motverkar den försurning som uppstår vid anaerobt arbete. Effekten förstärks ytterligare av den buffrande effekten av natriumbikarbonat och kreatinol-o-fosfat. Produktionen av kväveoxid (NO) från L-arginin vidgar blodkärlen för ökad syre- och näringstillförsel till musklerna. Agmatinsulfat, AAKG och citrullinmalat förstärker ytterligare pumpeffekten.

  Fokus och energi
  Komplexa glukospolymerer laddar dina muskler med glykogen och höjer glukoskoncentrationen i blodet vilket förser både hjärna och muskler med lättillgänglig energi. För att orka genomföra ett stenhårt träningspass krävs skärpa och fokus – Supercharged innehåller uppiggande ämnen för att du ska orka maxa träningen från början till slut. Magnesium bidrar till att reducera trötthet och utmattning.


  Doseringsförslag:
  4 skopor (ca 40,5 g) blandas med vatten och dricks ca 30-40 min innan träning. Rekommenderad dagsdos 4 skopor.

  Storlek:
  700g
  Smak:
  Apelsin, Tropical, Vattenmelon
  Storlek:
  700 g
 • Innehåll
 • Innehåll perportion (40 g)
  Komplexa glukospolymerer10 g
  Beta-alanin5 g
  Kreatinmonohydrat3 g
  Citrullinmalat3 g
  L-Tyrosin3 g
  L-Arginin Alfa-ketoglutarat3 g
  L-Leucin2,5 g
  Tri-Kreatin-Malat2,5 g
  L-Arginin HCL2 g
  L-Valin1,25 g
  L-Isoleucin1,25 g
  Koffein300 mg**
  Kalium100 mg
  Magnesiumcitrat60mg (16%)*
  Rosenrotextrakt50 mg
  Natriumbikarbonat30 mg

  Komplexa glukospolymerer, Beta-Alanin, Kreatinmonohydrat, Citrullin-dl-Malat, L-Tyrosin, L-Arginin AKG, L-Leucin, L-Arginin Hcl, L-Valin, L-Isoleucin, Tri-Kreatinmalat, Koffein, Aromer, Sötningsmedel (Sukralos, Acesulfam-k), Magnesiumcitrat, Färgämne (rödbetsrött), Kaliumklorid, Rosenrotextrakt (Rhodiola Rosea), Natriumbikarbonat. Komplexa glukospolymerer,

  *Innehåller en källa till fenylalanin.

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5