Olimp Redweiler - - Proteinbolaget.se
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Du kanske är intresserad av

4

Olimp Redweiler

Olimp RedWeiler är ren makt för dig som tränar! RedWeiler kan ge dig ett extremt fokus vid träning, samt kan öka uthålligheten och pumpet. Läs mer.
Bäst före:
Artnr: PB-1119

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Smak: 
Antal: 
Prisgaranti
Snabb leverans
Fria returer
Fraktfritt vid 499 kr
 • Beskrivning
 • RedWeiler ny PWO från Olimp Sport Nutrition

  Olimp Redweiler kan ge dig:

  • Makt, pump och uthållighet
  • Upp till 80 portioner per burk
  • Oöverträffad effekt med maximal fokus
  • Aktivering av det centrala nervsystemet och ökning av motivation

  Olimp RedWeiler är ren makt för dig som tränar! RedWeiler kan ge dig ett extremt fokus vid träning, samt kan öka uthålligheten och pumpet.

  Armageddon Pump formula för maximal pump

  Armageddon Pump Formula inehåller citrullin och arginin, båda involverade i syntesen av NO (kväveoxid) som vidgar blodkärlen, effekten av detta är mer näring och syre till musklerna, pump, och i slutändan ökad muskelmassa.
  Natriumcitrat har tillsatts för att optimera hydrering, som ökar muskelstorleken samt förhindrar uttorkning.
  Komponenterna har hög absorption från magtarmkanalen vilket förbättrar effekten. Sammanfattningsvis innehåller produkten ämnen som ökar blodcirkulationen och ger effektiv transport av restprodukter från celler till organ och muskler.

  Berserker's Performacne Blend - Kan öka din maximal styrka under träning genom att tillhandahålla ett substrat för produktion av ATP (ATP är en energimolekyl i cellerna), samt en fosfattransportör och en grupp ämnen som säkerställer stabiliteten i den intracellulära miljön. Berserker's Performacne Blend innehåller dubbelt med fosfat för att förhindra negativa förändringar i den intracellulära miljön, vilket ger en stabil och hög ATP-syntes. Innehåller fosfatgruppstransportör för effektiv produktion av ATP och synergistisk verkan av beta-alanin och kreatin vilket kan bidra till bättre effekt och tillgång för de arbetande muskelcellerna. Användningen av två former av kreatin resulterar till att förlänga tiden för absorption in i muskelcellerna. B-vitaminer är ansvariga för effektiv användning av fetter och kolhydrater som energikälla under träningspasset.

  Red FURY Matrix - Kan bidra till ökad fokus och ökad motivation. Red FURY Matrix innehåller ingredienser som stimulerar och motiverar inför de tuffaste träningspassen och kan bidra till att förbättra ditt humör, koncentration och motivation. Den bidrar även med ämnen som kan främja frisättningen av energireserver som lagrats i fettvävnaden.

  RedWeiler - är utvecklat för människor som utövar bodybuilding, styrketräning och uthållighetsträning där maximal styrka, koncentration och fysisk träning avgör utvecklingen.

  Doseringsförslag: 
  1 skopa (18 g) blandas ut med vatten. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas.


  Storlek: 
  480g
 • Innehåll
 • ARMAGEDDON PUMP FORMULA7053 MG
  Arginin alfaketoglutarat (AAKG)3300 mg
  Natriumcitrat1500 mg
  Vitamin B62,8 mg
  BERSERKERS PERFORMANCE BLEND7620 MG
  Beta-Alanin3300 mg
  Kreatin monohydrat2250 mg
  Trikreatin malat1050 mg
  Kalciumfosfat969 mg
  Niacin48 mg
  Vitamin B12,76 mg
  RED FURY MATRIX780 MG
  L-Tyrosin450 mg
  Koffein300 mg
  Cayennepepparextrakt21 mg
  Piperin9 mg
   

  Ingredienser: Beta-alanin, L-arginin alfa-ketogularat, citrullin-malat, kreatin monohydrat, natriumcitrat, surhetsreglerande medel (citronsyra), kreatin malat, kalciumfosfat, aromer, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), L-tyrosin, koffein, surhetsreglerande medel (äppelsyra), sötningsmedel (acesulfam K, sukralos), nikotinamid - niacin, cayennepeppar extrakt (Capsicum annum L.), svartpeppar extrakt (Piper nigrumL.), Bioperine.
 • Omdömen
 • 1 omdömen

Andra köpte även

Bästsäljare från samma kategori

Du kanske också gillar