Missa inte dessa erbjudanden!

6
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Olimp Redweiler

529 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Raging Cola Lagervara Bäst före: Apple/Kiwi Tillfälligt slut Bäst före:

Perfekt att kombinera med

29 kr 49 kr
Välj produkt i listan ovanför
(6)
ID: PB-1119

Mest populära från Mjölksyrahämmande

 • Beskrivning
 • Olimp RedWeiler är ren makt för dig som tränar! RedWeiler kan ge dig ett extremt fokus vid träning, samt kan öka uthålligheten och pumpet.

  RedWeiler ny PWO från Olimp Sport Nutrition

  Olimp Redweiler kan ge dig:

  • Makt, pump och uthållighet
  • Upp till 80 portioner per burk
  • Oöverträffad effekt med maximal fokus
  • Aktivering av det centrala nervsystemet och ökning av motivation

  Olimp RedWeiler är ren makt för dig som tränar! RedWeiler kan ge dig ett extremt fokus vid träning, samt kan öka uthålligheten och pumpet.

  Armageddon Pump formula för maximal pump

  Armageddon Pump Formula inehåller citrullin och arginin, båda involverade i syntesen av NO (kväveoxid) som vidgar blodkärlen, effekten av detta är mer näring och syre till musklerna, pump, och i slutändan ökad muskelmassa.
  Natriumcitrat har tillsatts för att optimera hydrering, som ökar muskelstorleken samt förhindrar uttorkning.
  Komponenterna har hög absorption från magtarmkanalen vilket förbättrar effekten. Sammanfattningsvis innehåller produkten ämnen som ökar blodcirkulationen och ger effektiv transport av restprodukter från celler till organ och muskler.

  Berserker's Performacne Blend - Kan öka din maximal styrka under träning genom att tillhandahålla ett substrat för produktion av ATP (ATP är en energimolekyl i cellerna), samt en fosfattransportör och en grupp ämnen som säkerställer stabiliteten i den intracellulära miljön. Berserker's Performacne Blend innehåller dubbelt med fosfat för att förhindra negativa förändringar i den intracellulära miljön, vilket ger en stabil och hög ATP-syntes. Innehåller fosfatgruppstransportör för effektiv produktion av ATP och synergistisk verkan av beta-alanin och kreatin vilket kan bidra till bättre effekt och tillgång för de arbetande muskelcellerna. Användningen av två former av kreatin resulterar till att förlänga tiden för absorption in i muskelcellerna. B-vitaminer är ansvariga för effektiv användning av fetter och kolhydrater som energikälla under träningspasset.

  Red FURY Matrix - Kan bidra till ökad fokus och ökad motivation. Red FURY Matrix innehåller ingredienser som stimulerar och motiverar inför de tuffaste träningspassen och kan bidra till att förbättra ditt humör, koncentration och motivation. Den bidrar även med ämnen som kan främja frisättningen av energireserver som lagrats i fettvävnaden.

  RedWeiler - är utvecklat för människor som utövar bodybuilding, styrketräning och uthållighetsträning där maximal styrka, koncentration och fysisk träning avgör utvecklingen.

  Doseringsförslag: 
  1 skopa (18 g) blandas ut med vatten. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas.


  Storlek: 
  480g
  Smak:
  Äpple, Cola
  Storlek:
  480 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • ARMAGEDDON PUMP FORMULA7053 MG
  Arginin alfaketoglutarat (AAKG)3300 mg
  Natriumcitrat1500 mg
  Vitamin B62,8 mg
  BERSERKERS PERFORMANCE BLEND7620 MG
  Beta-Alanin3300 mg
  Kreatin monohydrat2250 mg
  Trikreatin malat1050 mg
  Kalciumfosfat969 mg
  Niacin48 mg
  Vitamin B12,76 mg
  RED FURY MATRIX780 MG
  L-Tyrosin450 mg
  Koffein300 mg
  Cayennepepparextrakt21 mg
  Piperin9 mg


  Ingredienser: Beta-alanin, L-arginin alfa-ketogularat, citrullin-malat, kreatin monohydrat, natriumcitrat, surhetsreglerande medel (citronsyra), kreatin malat, kalciumfosfat, aromer, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), L-tyrosin, koffein, surhetsreglerande medel (äppelsyra), sötningsmedel (acesulfam K, sukralos), nikotinamid - niacin, cayennepeppar extrakt (Capsicum annum L.), svartpeppar extrakt (Piper nigrumL.), Bioperine.
 • Vanliga frågor och svar om Pre-workout (PWO)

  Hur använder jag PWO på bästa sätt?
  Att använda pre-workout-tillskott (PWO) för bäst effekt kräver noggrannhet och anpassning till dina individuella träningsmål, kropp och tolerans. Läs etiketten och följ doseringsanvisningarna. Tajma också intaget cirka 20-30 minuter före ditt träningspass. PWO kan vara diuretika, se därför till att hålla dig hydrerad. Undvik också att överanvända ditt nya PWO-tillskot och kombinera det med en balanserad kost och träning. På så sätt maxar du resultaten från ditt PWO!

  Hur många kalorier har PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO) i sig innehåller vanligtvis väldigt få kalorier eller inga kalorier alls. Dock kan vissa PWO-tillskott innehålla tillsatta ingredienser som kan bidra med några få kalorier, men det är vanligtvis en minimal mängd.

  Kan jag få biverkningar av PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO), liksom andra kosttillskott, kan potentiellt ha biverkningar och negativa reaktioner. Vissa som använder PWO med koffein kan uppleva ångest och skakningar. PWO-tillskott med kreatin eller beta-alanin kan orsaka magbesvär, uppblåshet eller diarré hos vissa. Vill du undvika stickningar i huden kan ett PWO-tillskott utan beta-alanin vara värt att testa.
 • FAQ

Recensioner (6)

6 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Jonathan A 2022-04-05
En enastående PWO som levererar brutal pump och fokus! Det kräver dock att du verkligen tar i ordentligt och köttar till 100%. Känns stundtals som att musklerna ska explodera, en skräckfylld förtjusning kan man säga. Rekommenderar till 100! Otroligt bra produkt.
Linus. H 2021-12-28
En av de bästa pwo produkter jag testat genom åren, testat massa olika för att hitta någon typ som ger mig det extra när man är på gymmet och har monster passen ???? vid rätt kontakt i muskeln så får du verkligen ett tryck som är helt otroligt???? Kan starkt rekommendera denna produkt till dig som vill ge det lilla extra på gymmet och kan kämpa på när det känns som att musklerna ska explodera ????????
Marion 2021-12-27
Provat lite PWO innan men aldrig fastnat för nåt direkt men så fick jag testa denna av brorsan som garanterade att jag skulle bli fast och det blev jag, blev win-win för honom då han tar av mig nu istället och tömmer mina burkar så jag måste ha extra hemma på lagret för nu kan jag absolut inte va utan! Man får så sinnessjuk bra pump och jag kände mig genast mycket piggare, mer fokuserad men också bättre koncentration under hela passet! Kan rekommendera starkt och värt pengarna…
Carl 2021-08-22
Har provat många PWO men denna tar priset. Härligt pump, bra fokus och en rejäl laddning energi!! Klart den bästa hittills, stacka denna med Olimp PUMP för ett gympass utan trötthet och energi som klarar sig passet igenom. Rekommenderas varmt
Visa fler
6 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5