Missa inte dessa erbjudanden!

Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Fairing Rage Insanity 300 g

398 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Wild Berry Tillfälligt slut Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(0)
ID: PB-1196

Inspiration från andra

Mest populära från Mjölksyrahämmande

 • Beskrivning
 • Rage Insanity är ett koncentrerat kosttillskott som är helt kalori och sockerfri. Rage Insanity är kraftigt uppiggande och kan förbättra din mentala skärpa , muskelstyrka och uthållighet.
  Rage Insanity är ett koncentrerat kosttillskott som är helt kalori och sockerfri. Rage Insanity är kraftigt uppiggande och kan förbättra din mentala skärpa , muskelstyrka och uthållighet.

  Rage Insanity innehåller:

  ß-alanin kan öka din förmåga att träna hårdare och längre vid höga belastningar. Genom att öka muskelns buffertförmåga blir muskeln mindre känslig för den försurning som uppstår vid anaerobt arbete och du kan prestera bättre.

  ß-alanins kraftiga prestationshöjande effekt kommer av att det bildas ett ämne som heter karnosin. Karnosin är en kraftfull buffert i vår kropp och finns i stor utsträckning i musklerna och främst i typ IIx fibrer. Typ IIx är väldigt snabba muskelfibrer och används vid explosiva arbeten, som vid sprint och styrketräning.

  Karnosin är en dipeptid och består av två aminosyror, ß-alanin och histidin. För att bilda karnosin i muskeln behövs ett extra tillskott av ß-alanin då tillgången till ß-alanin är begränsad, medan histidin finns i överskott. I flera studier ser man att tillskott av ß-alanin kan öka muskelns karnosininnehåll med 50-80 %, vilket ökar muskelns buffertförmåga med över 12 %. Den ökade buffertförmågan stämmer väl överens med den prestationsökning man kan se i de vetenskapliga studierna.

  Cittrulin Malat: Rage Insanity innehåller bland annat citrulin malat och β-alanin som är potenta stimulatorer av produktionen av kväveoxid (NO). En ökad mängd NO har en positiv effekt på din träning framförallt genom att öka blodflödet och transporten av näringsämnen och syre till den arbetande muskeln, vilket kan leda till en ökad återhämtning och muskeltillväxt. En annan viktig effekt är att NO kan effektivisera energiomsättningen i kroppen vilket ger en minskad syreförbrukning under träning.

  Kreatin: Rage Insanity innehåller dom olika Kreatinformerna monohydrat och malat.

  Kreatinets positiva effekt på muskeltillväxt och styrkeutveckling är sedan länge väl dokumenterat av både idrottare och forskare. Kreatin kan öka muskelns energilager som snabbt kan frisättas vilket gör att du kan träna lite hårdare varje pass. Kreatin kan öka även muskelns buffertkapacitet vilket även β-alanin gör. Muskelns buffertkapacitet är viktig för att kunna neutralisera den sura miljö som uppstår vid hårt arbete. I studier har man sett att om man kombinera kreatin med β-alanin kan man få en större träningseffekt än att ta kreatin eller β-alanin var för sig. Detta har lett fram till det patent som Fairing tidigare har använt sig av i succéprodukten KCG.

  Rage innehåller inte bara ämnen som påverkar din muskelkapacitet utan även din mentala förmåga.

  Koffein har en positiv effekt på hjärnan genom att blockera de trötthetssignaler som ökar vid träning. Genom att Koffein och Beta fenetylamin stimulera din vakenhet och motverka trötthet kan Rage hjälpa dig att hålla ett högre tempo och en bättre fokus genom din träning.

  Rosenrot och DMAE ger dig förbättrad mental skärpa och koncentrationsförmåga vilket har en stor betydelse för tränande då man får mer gjort under träningen.

  Doseringsförslag:
  1-3 skopor 30-45 minuter före träning.

  Storlek:
  300g
  Storlek:
  300 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • INGREDIENSER

  Beta-alanin, citrullinmalat, kreatinmalat, kreatinmonohydrat, koffein, DMAE, beta-fenetylamin (PEA), Rosenrot (standardiserat för 3% rosaviner och 1,5% salidrosid), surhetsreglerande medel (äppelsyra, citronsyra), arom, dinatriumfosfat, natriumglycinat, sötningsmedel (aspartam*)

  *Innehåller en fenylalaninkälla
 • Vanliga frågor och svar om Pre-workout (PWO)

  Hur använder jag PWO på bästa sätt?
  Att använda pre-workout-tillskott (PWO) för bäst effekt kräver noggrannhet och anpassning till dina individuella träningsmål, kropp och tolerans. Läs etiketten och följ doseringsanvisningarna. Tajma också intaget cirka 20-30 minuter före ditt träningspass. PWO kan vara diuretika, se därför till att hålla dig hydrerad. Undvik också att överanvända ditt nya PWO-tillskot och kombinera det med en balanserad kost och träning. På så sätt maxar du resultaten från ditt PWO!

  Hur många kalorier har PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO) i sig innehåller vanligtvis väldigt få kalorier eller inga kalorier alls. Dock kan vissa PWO-tillskot innehålla tillsatta ingredienser som kan bidra med några få kalorier, men det är vanligtvis en minimal mängd.

  Kan PWO orsaka biverkningar?
  Pre-workout-tillskott (PWO), liksom andra kosttillskott, kan potentiellt ha biverkningar och negativa reaktioner. Vissa som använder PWO med koffein kan uppleva ångest och skakningar. PWO-tillskott med kreatin eller beta-alanin kan orsaka magbesvär, uppblåshet eller diarré hos vissa. Vill du undvika stickningar i huden kan ett PWO-tillskott utan beta-alanin vara värt att testa.
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5