Missa inte dessa erbjudanden!

2
Summer sale
Kampanj
20
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 2 gånger under de senaste dagarna

Fairing Kalium 100 caps

125 kr / 100 kr
106 kr

Tidigare lägsta pris

106 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Välj produkt i listan ovanför
(0)
Tillfälligt slut ID: PB-1687

Mest populära från Kalium

 • Beskrivning
 • Fairings Kalium bidrar till normal funktion hos nervsystemet och musklerna samt till att upprätthålla ett normalt blodtryck.
  Fairings Kalium är ett mineraltillskott innehållande 270 mg aktivt kalium per kapsel i lättupptaglig form. Kalium bidrar till normal funktion hos nervsystemet och musklerna samt till att upprätthålla ett normalt blodtryck.

  Kalium kan bidra till:

  • Normal funktion hos nervsystemet
  • Upprätthålla normalt boldtryck


  Doseringsförslag:
  2-4 kapslar per dygn.

  Storlek:
  100 kapslar á 750 mg
  Storlek:
  100 caps
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Näringsvärde2 kapslar4 kapslar
  Kalium540 mg (27%*)1080 mg (54%)

  Ingredienser: Kaliumcitrat, vegetabilisk kapsel (cellulosa), zinkmonometionin/aspartat, vitamin B6 (pyridoxin-HCl), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (vegetabiliskt magnesiumstearat, kiseldioxid).
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5