Missa inte dessa erbjudanden!

5
Kampanj
40
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 4 gånger under de senaste dagarna

Self Omninutrition Potassium-Magnesium 120 caps

199 kr / 119 kr
199 kr

Tidigare lägsta pris

199 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(7)

Mest populära från Magnesium

 • Beskrivning
 • Magnesium och kalium är två av kroppens viktigaste mineraler, de ser till att nervsystemet och musklerna fungerar som det ska.
  Magnesium och kalium är två av kroppens viktigaste mineraler, de ser till att nervsystemet och musklerna fungerar som det ska.

  • Det kan vara lätt för musklerna att ta upp
  • Aminosyrebundet magnesium och kalium med Hydroxysuccinat
  • Högdoserat

  Doseringsförslag:
  3 kapslar per dag
  Storlek:
  120 caps
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Detaljerad information

  Portion: 3 kaps (40 portioner)

  Innehåll per1 portionRDI
  Magnesiumcitrat230 mg
  Kaliumklorid300 mg

  Doseringsförslag:
  3 kapslar per dag.

  Ingredienser:
  magnesiumcitrat, Kaliumklorid, klumpförebyggande medel (E460, E551), kapsel (gelatin), färgämne (E120, E171, E131, E172).
  Viktigt: Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Producerad i en fabrik som hanterar MJÖLK, ÄGG och SOJA. Förvaras torrt, svalt och oåtkomligt för barn. RådfRÅGa läkare innan du använder denna produkt om du ammar, är gravid eller medicineras. Produkten är inte ämnad att användas för diagnostiering, behandling eller förebyggande av någon form av sjukdom.

 • FAQ

Recensioner (7)

7 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Natalia 2023-11-20
A good product contains magnesium and potassium, elements that are very important for life. Thank you
Emsura Alukic 2023-06-26
Bästa produkten 👍👍
Natalie 2022-10-02
Har använt detta kosttillskott i flera år nu och kan inte sluta. Den har hjälpt mig med min sömn otroligt mycket, energinivå under dagen, uthållighet vid träning, tömma magen regelbundet och även varit suverän under den period då jag ätit låg kolhydratskost då man behöver en extra boost i början då man kan uppleva trötthet och orkeslöshet när kroppen avvänjer sig från kolhydrater. Kommer alltid fortsätta ta just denna kombination. Den är oslagbar.
Axkl 2022-07-09
Bra produkt
Visa fler
7 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5