Missa inte dessa erbjudanden!

2
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Fairing Amino Rush 500 g

399 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Strawberry Kiwi Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(2)
ID: PB-1176

Inspiration från andra

Mest populära från EAA

 • Beskrivning
 • Fairings Amino Rush är ett koncentrat av fria, essentiella aminosyror av högsta renhetsgrad med ett extremt snabbt upptag i kroppen.

  Fairings Amino RUSH har nu fått två nya och spännande smaker, Raspberry lemonade och Strawberry kiwi. Dessutom har förpackningen fått en helt ny fräsch design.

  • Muskeluppbyggande.
  • Påskyndar återhämtningen.
  • Stimulerar hormonproduktionen.


  Fairings Amino Rush
   är ett koncentrat av fria, essentiella aminosyror av högsta renhetsgrad med ett extremt snabbt upptag i kroppen. Intag av essentiella aminosyror kan stimulera din muskeluppbyggnad och återhämtning under och efter ett hårt träningspass.

  I Amino Rush är de essentiella aminosyrorna i fri form vilket ger fördelen att de mycket snabbt absorberas och transporteras ut till de arbetande musklerna. Drygt tre fjärdedelar av aminosyrorna utgörs av grenade aminosyror (BCAA), med en majoritet L-leucin. L-leucin är den aminosyra som har störst betydelse för din muskeltillväxt och återhämtning.

  Arginin stimulerar ett ökat blodflöde genom att främja syntesen av kväveoxid, vilket ger en kraftigare muskelpump.

  Amino Rush är helt fri från utfyllnadsämnen, kolhydrater och fett för att andelen essentiella aminosyror ska vara maximal. Amino Rush passar även dig som är vegetarian/vegan eller inte tål andra mjölkbaserade proteinprodukter. 

  Essential Amino Rush kan med fördel tas vid upprepade tillfällen kring träning för att maximera proteinsyntes och återhämtning. Ett intag av över 10 g EAA per dosering ger dock ingen ytterligare effekt. Det är också lämpligt att kombinera Amino Rush med snabba kolhydrater efter träningen för bästa återhämtningseffekt.


  Doseringsförslag:
  1 portion = 1 skopa (ca.10g) blandas i 2-3 dl vatten och intas 10 minuter före träning samt en portion direkt efter. Överskrid ej 3 portioner/dag.

  Storlek:
  500g
  Smak:
  Jordgubb
  Storlek:
  500 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Näringsvärde per

  100 g

  Portion (10g)

  Energi kJ/kcal

  1540/370

  154/37

  Fett

  0g

  0g

  Kolhydrater

  1g

  0,1g

  - varav sockerarter

  0g

  0g

  Protein*

  92g

  9,2g

  Salt

  0g

  0g

  *100% fria, essentiella aminosyror

  Innehållsförteckning

  Portion (10g)

  BCAA** 2:1:1

  6800mg

  L-Leucin

  3400mg

  L-Valin

  1700mg

  L-Isoleucin

  1700mg

  L-Lysin

  950mg

  L-Fenyalanin

  700mg

  L-arginin

  500mg

  L-Histidin

  100mg

  L-Treonin

  100mg

  L-Metionin

  100mg

  **Aminosyrorna består till 73 % av grenade aminosyror

  Ingredienser

  L-leucin, L-valin, L-isoleucin, L-lysin, Fenylalanin, L-arginin HCL, äppelsyra, L-histidin, L-metionin, L-tronin, aromer, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K).

 • FAQ

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Mange 2024-02-03
Det är den enda EAA jag kan rekommendera. Det av tre anledningar. 1. Innehåll. Bra mängd av de mest intressanta aminosyrorna. Inte utspädd med andra mindre intressanta. Folk snackar så mycket om smak, men nästan aldrig innehåll. Läs på om aminosyror och ''spiking''. 2. Löser sig mycket lätt i vatten. 3. Bra smak. Lätt drickbar.
Markus lingh 2015-06-01
Jag är kräsen som fan när de gäller smak.. har provat andra prudukter från denna tillverkare o alla smakat så illa si gav bort dom till en kompis som i sin tyt slänger dom I soptunnan.. får fortarande rysningar när ja tänker på din. Proteinbolaget ta bort faiering från ert sortiment eller sälj dom som billigast
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5