Missa inte dessa erbjudanden!

4
Summer Sale
15
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 2 gånger under de senaste dagarna

Elit Nutrition GABA + L-Theanine 60 caps

199 kr / 169 kr
199 kr

Tidigare lägsta pris

199 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Välj produkt i listan ovanför
(0)
Tillfälligt slut ID: PB-2208311

Mest populära från GABA

 • Beskrivning
 • Med Gaba + Teanin från Elit Nutrition optimerar vi kroppen för bättre återhämtning och sömn. Gaba + Teanin är viktiga ingredienser för kroppens återhämtning och sömn. Sömn och vila är viktigt för återhämtningen samt för att vi ska kunna fungera optimalt och bibehålla ett fysiskt och psykiskt välmående.
  Dessa tillskott kan dämpa stress, oro och ångest. De främjar också god sömn och boostar sömnkvaliteten, vilket i sin tur förbättrar återhämtningen och ökar den fysiska och mentala prestationsförmågan.

  • Icke essentiell aminosyra
  • Ökad välmående
  • Minskad stress
  • Ökad sömnkvalitet


  Hur funkar GABA?

  GABA (gamma-aminosmörsyra) finns naturligt i kroppen och fungerar som en signalsubstans. Det finns även livsmedel som kan främja nivåerna av GABA, exempelvis kålväxter, mörkgröna bladgrönsaker och rotfrukter. 

  GABA är en form av smörsyra som fungerar som en hämmande signalsubstans i det centrala nervsystemet, som består av hjärna och ryggmärg. GABA är förteckning för gamma-aminosmörsyra. En signalsubstans är det som skickar signaler mellan våra nervceller och att den är hämmande innebär att den bromsar upp impulser från en nervcell till en annan, vilket leder till en lugnare aktivitet som motverkar att våra nervceller överstimuleras.

  Hur funkar l-teanin?

  L-teanin är en icke-essentiell aminosyra som förekommer naturligt i växtriket i bl.a tebuskens blad, särskilt i grönt te.

  Till skillnad från andra aminosyror så är L-teanin inte proteinbildande utan har andra funktioner i kroppen. Främst kan L-teanin kunna påverka frisättningen av neurotransmittorerna serotonin och dopamin i hjärnan. Serotonin är det som påverkar vår rädsla och ångest men vid höga nivåer så blir vi lugnare. Dopamin är kopplat till hjärnans belöningssystem och när dessa nivåer är höga så känner vi oss glada och lugna.

  GABA + L-THEANINE är ett utmärkt tillskott för dig som söker en återhämtningsprodukt eller behöver komma ner i varv om kvällarna.


  Doseringsförslag:
  Följ anvisningarna på förpackningen.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Kapslar
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  60 kapslar
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. 2 kapslar
  GABA1200 mg
  L-teanin200 mg

  Ingredienser: Gammaaminosmörsyra (GABA) L-Teanin, emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), klumförebyggandemedel (kiseloxid).
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5