Missa inte dessa erbjudanden!

7
Summer sale
Kampanj
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

Fairing GABA Te 200 g

209 kr / 167 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Honey Lemon Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(2)
ID: PB-76499

Mest populära från GABA

 • Beskrivning
 • Fairings GABA te är en lugnande och välgörande produkt.
  GABA balanserar överproduktion av N-metyl D-aspartat (NMDA), minskar produktion av neurotoxiner och kan därmed lindra muskelsmärta och sömnbesvär. Enligt forskning har GABA inga toxiska effekter och har visat sig lindra oro, ångest och stressymtom.

  • Med kamomill & ashwaganda
  • Lugnande & avslappnande
  • Förbättrad sömn
  • Välsmakande dryck

  Lugnande & avslappnande

  GABA bidrar till en bättre sömn vilket hjälper oss att prestera maximalt både fysiskt och psykiskt. När vi sover aktiveras kroppens immunsystem och viktiga hormoner bildas. Att sova tillräckligt kan minska risken för sjukdomar som förhöjda blodfetter, hjärt-kärlsjukdom, diabetes typ 2, depression och utmattningssyndrom.


  Mer än bara GABA

  Fairings GABA Te innehåller även kamomill och ashwaganda som bidrar till en lugnande effekt samtidigt som dem påverkar stresshormonet kortisol. Magnesium hjälper likt GABA till att reglera nervfunktion samt förhöja effekten hos B3 (niacinamid). Magnesium används med fördel som en synergist till GABA för att uppnå bästa effekt. Teanin ökar bildningen av GABA och verkar även mycket positivt för immunförsvaret. Klinisk forskning visar att teanin skapar välmående, lugn och avslappning.


  Doseringsförslag:
  1 skopa (5g)  blandas i 2-3 dl vatten.
  Serveringsförslag (varmt te): Lägg 5 g pulver i en tekopp, slå över varmt vatten och avnjut som kvällsdryck  innan sänggående.
  Serveringsförslag (is te): Fyll ett glas med vatten och iskuber, rör därefter ner 5 g pulver och drick som en fräsch kvällsdryck innan sänggående.

  Storlek:
  200 g - 40 portioner.
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Gluten
  Målsättning:
  Må bra
  Smak:
  Lemon
  Storlek:
  200 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer servering (5g)
  GABA500 mg
  L-teanin400 mg
  Ashwaganda400 mg
  Kamomill400 mg
  Yerba Mate200 mg
  Magnesium160 mg *43% RDI

  Ingredienser: Klumpförebyggande medel (isomaltos, kiseldioxid), färgämne (sockerkulör), surhetsreglerande medel (citronsyra), smakämnen, sötningsmedel (sukralos
 • FAQ

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Christian 2023-02-08
Verifierat köp
Det är väldigt få kosttillskott som jag upplever ger någon tydlig, kännbar effekt. Men det har jag fått från den här produkten. Och det har jag lite ''hård data'' för via min aktivitetsarmband (Whoop) som visar mindre uppvakningar under största delen av natten efter att jag har druckit en kopp av detta innan jag går och lägger mig. Jag gillar också smaken starkt, jag vill ha te med sötma (2-3 sockerbitar eller ett par teskedar honung), och det är på ett ungefär den nivån smaken är i den här produkten.
Michael 2022-05-03
I have always had sleep problems and can say that I sleep like a bastard on this stuff. If you research the ingredients, they are all things that help you sleep, relax and raise testosterone. Only this product and protein are the 2 must have things in my place before anything else when I am on a budget. I dry scoop it and start feeling sleepy in under 30 minutes. Have some fun dreams as well.
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5