Missa inte dessa erbjudanden!

Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Delta Nutrition Magnesium 90 caps

129 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Inspiration från andra

Mest populära från Magnesium

 • Beskrivning
 • Delta nutrition Magnesium består av 2 olika former av magnesium (Citrat och Glycinat) för garanterat bästa upptag och funktionalitet.
  Magnesium är ett viktigt mineralämne som styr flera livsnödvändiga processer i kroppen, det reglerar bland annat de metabola processer som gör det möjligt för oss människor att tillgodogöra oss näringsämnena från kosten, omsättningen av kalcium samt för normal nerv- och muskelfunktion. 

  • Bidrar till normal muskelfunktion
  • Bidrar till normal proteinsyntes
  • Praktisk kapselform
  • Minskar trötthet & utmattning


  En viktig mineral

  Ungefär hälften av allt magnesium i kroppen finns i skelettet. Hård träning och syrarik mat som rött kött, ost och andra mejeriprodukter gör att kroppen förlorar mycket magnesium. I lagom mängd hjälper magnesium och kalcium varandra. Det kan vara klokt att kompletera med magnesium om du följer en restrikterad eller bristfällig kosthållning.


  Doseringsförslag:
  Tag två kapslar dagligen.

  Storlek:
  90 kapslar.
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Gluten
  Målsättning:
  Må bra
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. Kapsel
  Magnesium117,5 mg (31,5%)*
  * (%) dagligt referensintag

  Ingredienser: Magnesium citrat, Magnesium glycinat, klumpförebyggande medel (E470b), gelatinkapsel (bovint), färgämne (E171).

  Notera: Produkten är endast avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

  Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras MJÖLK, ÄGG och SOJA.

 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5