Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-18%
Summer Sale
6 GAAM Magnesium 90 caps
Fler varianter
-15%
Summer Sale
15 2 x GAAM Magnesium 90 caps
Fler varianter
-26%
Kort datum
1 BioSalma Magnesium Brus 20 tabs Apelsin
-15%
Summer Sale
4 Pureness Trippel Magnesium 60 caps
Fler varianter
-15%
Summer Sale
7 Pureness Trippel Magnesium 120 caps
Fler varianter
-8%
Summer Sale
13 3 x GAAM Magnesium 90 caps
Fler varianter
-15%
Summer Sale
4 Pureness Kvällsmagnesium 120 caps
Fler varianter
-15%
Summer Sale
2 Great Earth Magnesium 375 mg 60 caps
-15%
Summer Sale
1 Upgrit Magnesium 90 caps
-15%
Summer Sale
3 WellAware Magnesium 210 tabs
-15%
Summer Sale
2 Pureness Kvällsmagnesium 60 caps
Fler varianter
Artikel 22 av 22

Vad är magnesiumtabletter?

Magnesiumtabletter är kosttillskott som innehåller magnesium, en viktig mineral för kroppens funktion. Magnesium är involverat i en mängd olika biokemiska processer och är avgörande för bland annat nervsystemets funktion, muskelkontraktion, reglering av blodtryck, energiproduktion och benhälsa.

Magnesiumtabletter är ett praktiskt sätt att öka intaget av magnesium, särskilt för dem som kanske inte får tillräckligt med magnesium genom sin vanliga kost. Tabletterna finns i olika former, inklusive magnesiumoxid, magnesiumcitrat och magnesiumglycinat, och doseringen kan variera beroende på produkt och individuella behov. Var därför noga med att läsa ordentligt på varje förpackning och följ den rekommenderade dosen.

Att hitta rätt magnesium tablett är inte rätt. Få inspiration i vårt magnesium bäst i test - här jämför vi fyra av de mest populära magnesiumtabletter och kapslar du hittar hos oss. 


Potentiella hälsofördelar med magnesiumtabletter

  • Förbättrad Träningsprestation: Studier har visat att magnesiumtillskott kan bidra till att förbättra träningsprestationen. Genom att stödja energiproduktionen och minska muskelkramp kan magnesium hjälpa dig att nå dina träningsmål.
  • Hjärt-Kärlhälsa: Magnesium spelar en roll i att bibehålla en hälsosam hjärtrytm och kan bidra till att minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar.
  • Balanserade Blodsockernivåer: Regleringen av blodsocker är avgörande för övergripande hälsa. Magnesium kan stödja kroppens förmåga att hantera blodsockernivåerna, vilket är särskilt viktigt för dem med diabetes eller prediabetes.
  • Stresshantering och Förbättrat Humör: Magnesium har kopplats till förbättrad stresshantering och kan ha positiva effekter på humöret. Det kan spela en roll i att minska ångest och främja avslappning.

Konsumtion av magnesiumtabletter bör ske med omsorg

Även om magnesiumtabletter är generellt för de flesta människor, är det viktigt att följa de rekommenderade doseringarna för att undvika eventuella biverkningar.

För att förbättra din hälsa och främja en aktiv livsstil kan magnesiumtabletter vara det perfekta tillskottet för dig. Utforska vårt sortiment av högkvalitativa magnesiumtillskott och ge din kropp det stöd den förtjänar.