Sista chansen

4
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

BioTechUSA Ulisses Surge V2 300 g

299 kr
Smak
Watermelon Tillfälligt slut Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(0)
ID: PB-1955

Inspiration från andra

Mest populära från Pre Workout / PWO

 • Beskrivning
 • Effektiv PWO från BioTechUSA med hela 13 aktiva ingredienser.
  BioTechUSA Ulisses Surge V2 är en komplex pre-workout produkt med flera olika aktiva ingredienser, som tillsammans tar din träning till en helt ny nivå. Ulisses Surge är sockerfri och dessutom vitaminberikad.

  • 13 aktiva ingredienser
  • 200mg koffein
  • Ökad fokus
  • Ökad pump
  • Ökad prestationsförmåga

  BioTechUSA Ulisses Surge har en effektiv pump blandning med mikroniserat kreatin, citrullin malat, AAKG och beta-alanin. har även en potent stimulantblandning med hela 200 mg koffein, parat med en rejäl dos taurin och tyrosin för ökad fokus.

  BioTechUSA Ulisses Surge innehåller även C-vitamin, betain, cholin och vitamin B6 som stöder energiproducerande metaboliska processer, dessutom kan de bidra till att minska trötthet och utmattning. Vitamin C-innehållet i produkten bidrar till skyddet av celler mot oxidativ stress.


  Doseringsförslag:
  Blanda 2/3 skopor (ca 10 g) med 300ml kallt vatten och drick 15 minuter före träning.

  Storlek:
  300 g.
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Laktos
  Målsättning:
  Bygga muskler
  Smak:
  Vattenmelon
  Storlek:
  300 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. portion (10 g)
  L-Citrullin-Malate2400 mg
  L-Arginine Alpha-Ketoglutarate667 mg
  - varav L-Arginin438 mg
  Vitamin B60.93 mg
  Taurin667 mg
  L-Tyrosin333 mg
  Koffein200 mg
  CarnoSyn® Beta-Alanine1067 mg
  Kreatin Monohydrat1465 mg
  Betain667 mg
  Kolin334 mg
  Vitamin C53.3
  Niacin5.3 mg
  Pantothensyra4 mg
 • Vanliga frågor och svar om Pre-workout (PWO)

  Hur använder jag PWO på bästa sätt?
  Att använda pre-workout-tillskott (PWO) för bäst effekt kräver noggrannhet och anpassning till dina individuella träningsmål, kropp och tolerans. Läs etiketten och följ doseringsanvisningarna. Tajma också intaget cirka 20-30 minuter före ditt träningspass. PWO kan vara diuretika, se därför till att hålla dig hydrerad. Undvik också att överanvända ditt nya PWO-tillskot och kombinera det med en balanserad kost och träning. På så sätt maxar du resultaten från ditt PWO!

  Hur många kalorier har PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO) i sig innehåller vanligtvis väldigt få kalorier eller inga kalorier alls. Dock kan vissa PWO-tillskot innehålla tillsatta ingredienser som kan bidra med några få kalorier, men det är vanligtvis en minimal mängd.

  Kan PWO orsaka biverkningar?
  Pre-workout-tillskott (PWO), liksom andra kosttillskott, kan potentiellt ha biverkningar och negativa reaktioner. Vissa som använder PWO med koffein kan uppleva ångest och skakningar. PWO-tillskott med kreatin eller beta-alanin kan orsaka magbesvär, uppblåshet eller diarré hos vissa. Vill du undvika stickningar i huden kan ett PWO-tillskott utan beta-alanin vara värt att testa.
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5