Missa inte dessa erbjudanden!

6
Kampanj
17
456 kr
Paketpris
23 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

24 x Red Bull Energidryck Persika 250 ml

1 st
19 kr
24 st
349 kr -17%
24 st - Mixflak
349 kr -17%
419 kr / 349 kr
349 kr

Tidigare lägsta pris

349 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
456 krSumma av lösa artiklar:
Antal:

Rekommenderad produkt att lägga till

59 kr 88 kr
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(3)
Lagervara: 1-3 arbetsdagar ID: PB-0679 Inklusive pant: 24 kr Styckpris: 15 kr

Inspiration från andra

Mest populära från Energidryck

 • Beskrivning
 • Det speciella receptet för Red Bull Energidryck med smak av persika innehåller ingredienser av högsta kvalitet: koffein, taurin, B-vitaminer, sockerarter, vatten.
  En burk Red Bull Energidryck blåbär 250ml innehåller 80mg koffein, ungefär samma mängd som i en kopp kaffe. Mängden socker i en burk Red Bull Energidryck persika motsvarar sockerhalten i en lika stor mängd äppel- eller apelsinjuice - 11g per 100 ml. Red Bulls burkar är gjorda av 100% återvinningsbar aluminium.

  • Uppiggande
  • Kolsyrad
  • Vitaminberikad


  Red Bull ger dig viiiingar


  I mitten av 1980-talet grundade Dietrich Mateschitz Red Bull, inspirerad av funktionsdrycker från fjärran östern. Han utvecklade inte enbart en ny produkt, utan även ett unikt marknadsföringskoncept och lanserade Red Bull Energidryck den 1:a april, 1987. En helt ny produktkategori föddes - energidryck.

  Inuti burken!


  Koffein: Koffein har använts för dess stimulerande effekt på människokroppen sedan urminnes tider och finns naturligt i över 60 växter. Koffein har bland annat förmågan att ge en ökad känsla av vakenhet och bidrar till att stimulera koncentrationsförmågan. En burk Red Bull Energy Drink 250ml innehåller 80mg koffein.

  Taurin: Taurin är en aminosyra som utgör ett naturligt inslag i människokroppen. Taurin förekommer i den dagliga kosten och hjälper till i flera olika biologiska processer.

  B-vitaminer: Vitaminer är livsviktiga mikronäringsämnen som behövs för att vi ska kunna upprätthålla våra normala kroppsfunktioner.

  Sockerarter: Sockret i Red Bull Energidryck kommer från sockerbetor.


  Doseringsförslag:
  1 burk vid behov te.x före träning, studier eller längre bilresor.

  Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Rekommenderas ej till dig som är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel. 

  Energidryck - hög koffeinhalt (32 mg per 100 ml).
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Flytande
  Fri från:
  Gluten
  Innehåller:
  Koffein
  Målsättning:
  Energi
  Smak:
  Persika
  Storlek:
  250 ml
  Kategorier
  Hög koffeinhalt. Rekommenderas ej till gravida, ammande, barn eller andra personer känsliga för koffein. Användning ihop med alkoholhaltig dryck rekommenderas ej.
 • Innehåll
 • Näringsdeklaration Peach Edition (per 100 ml):

  Energi192kJ (45 kcal)
  Fett0g
  Kolhydrater11g
  Protein0g
  Salt0.1g
  VITAMINER
  Niacin8mg / 50% av NRV
  Pantotensyra2mg / 33% av NRV
  Vitamin B62mg / 143% av NRV
  Vitamin B122mg / 80% av NRV

  Ingredienser: vatten, sackaros, glukos, syra (citronsyra), kolsyra, taurin (0,4 %), surhetsreglerande medel (natriumcitrater), koffein (0,03 %), vitaminer (niacin, pantotensyra, B6, B12), aromer, stabiliseringsmedel (glycerolestrar av trähartser, sackaros-acetatisobutyrat).

  Hög koffeinhalt. Rekommenderas ej för barn och gravida eller ammande kvinnor (32 mg/100 ml).
 • FAQ

Recensioner (3)

3 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Elinor Näslund 2023-03-22
Jätte god energi dryck. Toppen betyg för leveransen av varan gick fort och det är så smidigt att få det levererat till dörren. Som kund behöver du bara lyfta in kartongen. 😃
Marcus Nilsson 2022-12-16
Beställde den här till min bror i present, blev en riktig succé! Otroligt god smak, dessutom kom leverans från i tid utan något strul. Kan inte annat än rekommendera att beställa den här produkten från proteinbolaget!🤩
Evelina Andersson 2022-12-13
Verifierat köp
Älskade från första gången jag smakade på den. Är så otroligt god att man blir beroende 😍❤️
Visa fler
3 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5