Missa inte dessa erbjudanden!

Lagerrensning
20
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

WellAware Vegansk Omega 3 60 caps

249 kr / 199 kr
249 kr

Tidigare lägsta pris

249 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Mest populära från Omega-3

 • Beskrivning
 • WellAware Vegansk Omega-3 innehåller Algolja som utvinns från mikroalgen Schizochytrium sp som är naturligt rik på fettsyrorna DHA och EPA.
  Det gör den här produkten till ett bra veganskt alternativ till omega-3 och dessutom är det den enda rika vegetabiliska källan för DHA och EPA. Omega-3 tillhör de essentiella fettyrorna. Det betyder att kroppen inte själv kan producera dom, så vi måste se till att vi får i oss dom via kosten.

  • Essentiella fettsyror
  • Vegansk
  • EPA & DHA
  • Stora hälsofördelar


  Ett bra veganskt omega-3 alternativ

  WellAware Vegansk Omega-3 innehåller totalt 280 mg EPA och DHA per kapsel. EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion ( Vid ett dagligt intag på totalt 250mg).


  Doseringsförslag:
  1-2 kapslar dagligen.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Gelatin
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  60 kapslar
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. kapsel
  Algolja600 mg
  Totalt Omega-3-fettsyror302 mg
  - varav DHA210 mg
  - varav EPA70 mg

  Ingredienser: Omega-3-till-1 algolja (Schizochytrium sp. alger), antioxidantmedel (tokoferoler, rosmarinextrakt (rosmarinus officinalis inn)), askorbylpalmitat (E304) (askorbinsyraestrar av fettsyror)). Vegetabilisk kapsel: Fuktighetsbevarandemedel (glycerol (palmfri), modifierad ärtstärkelse, förtjockningsmedel (karragenan).
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5