Sista chansen

6
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Swedish Supplements Bloody Pump 600 g

369 kr
Smak
Peach Mango Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(4)
ID: PB-41312

Mest populära från Kväveoxid & Pump

 • Beskrivning
 • Preworkout produkten för dig som vill kunna träna när som helst på dygnet med bra känsla och fokus.
  Preworkout produkten för dig som vill kunna träna när som helst på dygnet med bra känsla och fokus MEN sedan kunna gå och lägga sig och faktiskt somna. Efter en lång utvecklingsperiod kan vi stolt presentera en produkt som levererar rejält med muskelpump via ett flertal mekanismer som påverkar kväveoxidutströmningen i kroppens blodkärl. Bloody Pump innehåller också ämnen vars uppgift är att minska mjölksyran för att möjliggöra fler reps och bättre träningsresultat, skapa fokus och ge mer motivation.


  • Stimulantfri formula
  • Maximal pump
  • Ökad prestationsförmåga


  Prova detta Powerhouse i dina träningspass!  Utan att innehålla simulanter gör Bloody Pump dig motiverad till att träna längre och hårdare.

  Kväveoxid är en signalmolekyl som utlöser en så kallad vaskulär utvidgning – blodkärlen blir större i omfång. Genom att öka blodvolymen genom muskelvävnad får du en mängd fördelar, ökad syre- och närings transportering, glukosupptag, explosivitet. Allt detta ger en påtaglig, intensiv och omfattande muskelpumpeffekt.

  Alla ämnen är rejält doserat för att ge en optimal effekt. En dos innehåller inte mindre än 25 gram av aktiva substanser.

  Citrullin 4000mg per servering är ett förstadium till aminosyran Arginin. Citrullin används för att kunna upprätthålla pump under en längre period, såväl som att höja tröskeln till då musklerna ”ger upp” vid tung belastning. Citrullin intag resulterar i en högre mängd rent Arginin i blodet vilket ger mer kväveoxid och en ökad vaskularitet

  Glycopump® är en patenterad glycerolförening som innehåller sex gånger så mycket glycerol som vanliga sorter. Glycerol skapar ett osmotiskt tryck i muskelcellerna som drar in vätska och skapar spänst i dem. En vätskespänd muskelcell ger pumpkänsla och användaren känner att musklerna har större volym än annars och känns hårda.

  Beta-alanin är en icke essentiell aminosyra som används av kroppen för att skapa en di peptid som kallas karnosin. Karnosin verkar som en buffring eftersom den påverkar surhetsgraden i muskelvävnad och minskar denna. Högre nivåer av Karnosin minskar trötthetskänsla eftersom mjölksyra hämmas. En omedelbar effekt från intag av beta-alanin är en varm stickande känsla samt ibland hudrodnad på främst armar och ansikte. Detta är en ofarlig reaktion på att nivåerna av beta-alanin ökar snabbt i blodet. Många upplever denna effekt som extra taggande före träning. Efter regelbundet intag av beta-alanin minskar den stickande effekten vilket inte på något sätt minskar den mjölksyrahämmande effekten utan beror på att kroppen vant sig vid nivåerna.

  Betain (Tri metylglycin) är det Kväveoxid producerande ämnet från rödbeta. Betain har visat sig vara mycket effektiva i att "öka NO (kväveoxid), vilket därigenom förbättrar prestationsförmågan och stimulerar fettfri muskelmassa. Betain minskar även produktionen av homocysteintiolakton som i vissa nivåer eventuellt kan störa proteinsyntesen.

  Arginin alfaketoglutarate är ett salt av aminosyran Arginin i kombination med Alfa-Ketoglutarat. AAKG främjar ökad kväveoxidproduktion och därmed kärlvidgning och upplevd muskelpump. AAKG stimulerar också produktion av tillväxthormon vilket främjar tillväxt av fettfri muskelmassa och också spelar en viktig roll i ämnesomsättningen. AAKG hjälper till att minska mängden mjölksyra och ammoniak vilket kan orsaka muskelsmärta och försenad återhämtningstid mellan träningspass.

  Tyrosin är en förstadiesyra till bland annat dopamin, adrenalin, och noradrenalin. Dessa signalsubstanser ansvar för många om inte livsviktiga så mycket användbara funktioner i vår kropp. De bidrar till god mental hälsa, positivt humör, ett ökat fokus, högre energinivåer, och således även förbättrad prestation. Tyrosin stimulerar sköldkörtelhormonerna och man har i forskningen kunnat korrelera Tyrosin med förbättrad kroppssammansättning. I praktiken innebär det att Tyrosin bidrar till en ökad kroppstemperatur (dvs. den ökar termogennivåerna i kroppen),

  Taurin kan enklast liknas vid en kombination av kreatin och glutamin. Den har kreatin liknande effekter i att den hjälper cellerna att expandera och sålunda hålla mer vätska. Därav kan ett intag av taurin, genom en ökad muskelfyllnad, ha positiva effekter på såväl proteinsyntesen som utseende och känsla. Taurin fungerar som en antioxidant och har en kortisol sänkande effekt, det verkar även positivt på minnesfunktion samt skyddar hjärtat.

  Epicatechin ökar produktionen av kväveoxid för förbättrad vaskularitet, blodflöde och uthållighet. Förbättrad insulinkänslighet, reglering av blodsockernivåer och stimulering av muskelproteinsyntes. Forskning med epicatechin visar att det ökar nivåerna av follistatin, en speciell typ av protein som finns i musklerna, som binder till och därmed hämmar myostatins handlingar i kroppen. I ett nötskal är mer follistatin lika med mindre myostatin, vilket i sin tur betyder mer muskelmassa.

  L-Glutathion har i flera invivo studier visat sig kunna frisätta kväveoxid långsamt och stabilt, skydda den från oxidativ skada, kraftigt förstärka tillskott effekten av  L-citrullin vilken uteslutande stimulerar kväveoxid. Glutation är en tripeptid som består av aminosyrorna cystein, glutaminsyra, och glycin. Det är också betydelsefull cellulära antioxidant

  Vidare finns viktiga ämnen som kalium, niacin, vitamin C och gurkmeja i blandningen. Dessa verkar både positivt på vätskebalans, som antioxidant och hämmar inflammatoriska processer.


  Doseringsförslag:
  Blanda 2 skopor (ca 25 g) med 3-4 dl vatten och drick ca 30 minuter före träning.

  Storlek:
  600 g.

  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Ägg, Fisk, Gluten, Koffein, Kolsyra, Laktos, Mjölk, Nötter, Palmolja, Soja
  Målsättning:
  Bli stark, Bygga muskler, Energi, Må bra, Uthållighet
  Smak:
  Mango, Persika
  Storlek:
  600 g
 • Innehåll
 • Näringsvärdeper dosering (25 g)
  Citrullin malat4 g
  Glykopump4 g
  Beta-Alanin3 g
  Arginin 2 g
  L-Tyrosin1 g
  Taurin500 mg
  Vitamin C500 mg
  Kalium Citrat300 mg
  L-Glutamin300 mg
  Grönt Te300 mg
  Gurkmeja100 mg
  Druvkärnextrakt100 mg
  Niacin10 mg

  Ingredienser: Klumpförebyggande medel: E-341, E470b, E-551, E-953, citrullin-DL-malat,Glycopump® (glycerol monosterat), trimetylglycin , beta-alanin, citrullin, arginin alfa ketoglutarat, L-tyrosin, askorbinsyra, taurin, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), smakämnen, trikaliumcitrat, L-glutation, grönt te-extrakt (Camellia sinensis), kurkumin (Curcuma longa), druvskärnextrakt (Vitis vinifera), färgämne (E160a), nikotinsyra. 

  OBS: Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Förvaras torrt och oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Recensioner (4)

4 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Roland Alatalo 2021-08-06
Svårt att avgöra har inte hunnit dricka så mycket ännu.
Erik 2021-05-04
Provade denna och fick bästa pumpen på gymmet. God smak persika. Har letat efter en bra koffeinfrin PWO och den här ska jag fortsätta med.
Lena 2020-07-06
Grymt bra produkt! Ger otroligt bra pump och även ett bra fokus trots att det inte är något koffein i den! Smaken är fantastisk! Rekommenderas starkt!
Jonas 2020-07-06
Väldigt god och ger det där lilla extra när det kommer till pump
Visa fler
4 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5