Sista chansen

Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Strength L-Glutamine 500 g

349 kr
279 kr

Tidigare lägsta pris

279 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 

Rekommenderad produkt att lägga till

Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(1)

Mest populära från L-Glutamin

 • Beskrivning
 • L-Glutamine ökar muskel-volymen och minskar risken för överträning.

  Strength L-Glutamine är ett kosttillskott som består av rent L-glutamin, av de fria aminosyror som finns i musklerna är ca 50% Glutamin. När du tränar förbrukas mängder av glutamin och för att återskapa och öka muskelmassan måste det finnas i riklig mängd i musklerna.

  Vid hård träning har kroppen svårt att tillverka tillräckligt med glutamin för att tillgodose behovet.

  • 100% rent L-glutamin
  • Ökad återhämtning
  • Ökat immunförsvar
  • Lättlöslig 


  Ett tillskott av glutamin, ger en snabbare återhämtning av den nedbrutna muskelmassan. Även immunförsvaret stimuleras av glutamin, vilket gör att brist på det kan leda till b.l.a ökad förkylningsrisk och även sämre återhämtning efter hårda träningspass.

  Även tunntarmen förbrukar glutamin (ca 20g/dag) vid absorberingen av näringen. Den dagliga kosten innehåller ca 10g glutaminvilket ger en brist på ca. 10g/per dag som kroppen producerar själv. För att även tillgodose musklernas behov av glutamin är etttillskott på ca 10g per dag nödvändigt för optimal muskeltillväxt.

  Doseringsförslag:
  En skopa (5g) 15 minuter innan träning samt en servering i 15 minuter innan läggdags.

  Storlek: 
  500g ger 100 serveringar á 5g (en skopa).

  Storlek:
  500 g
 • Innehåll
 • Innehåll: L-Glutamine i pulverform.

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Lena 2022-04-18
Jag tar Strength's L-Glutamine varje dag för den är cellpteruppbyggande. Jag har en muskel & bindvävssjukdom Ehlers-Danlos syndrom Hypermobilitets varianten. Det påverkar bl.a mage- och tarm väldigt mycket: så den är bra för magsäck, tunntarmen, tjocktarmen, blindtarmen, IBS, Läckande tarm, Colon Irritabile, veck, bråck, vred, dålig kramande muskelfunktion i tarm, framfall, bakfall, m.m, m.fl. Så Strength's L-Glutamine har varit min räddning i många år. Då även alla mina muskler springer ett ''maraton'' varje dag och varje natt för att stötta den defekta och glesa bindväven för att hålla ihop kroppen så bränner jag otroligt mycket med mina muskler så då går det åt lika mycket till mig som någon som styrketränar på hög nivå. Då behöver jag Strength's L-Glutamine även till mina muskler som ofta krampar.
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5