Missa inte dessa erbjudanden!

6
Summer sale
30
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Scitec Nutrition L-Glutamine 300 g

195 kr -30%
279 kr / 195 kr
209 kr

Tidigare lägsta pris

209 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 

Perfekt att kombinera med

29 kr 49 kr
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Mest populära från L-Glutamin

 • Beskrivning
 • L-Glutamin är den vanligaste aminosyran i kroppen. L-Glutamin nivåerna kommer att förändras genom dagen då stress och mortion är två variabler som väsentligt bryter ner glutamin nivåerna i kroppen.
  L-Glutamin är den vanligaste aminosyran i kroppen. L-Glutamin nivåerna kommer att förändras genom dagen då stress och mortion är två variabler som väsentligt bryter ner glutamin nivåerna i kroppen. Genom att komplettera med glutamin helst på fastande mage kan man skynda på  återhämtning från träning samt öka den allmänna hälsan.

  L-glutamine kan bidra till:
  • Ökat immunförsvar
  • Förbättrad hälsa
  • Snabbare återhämtning

  Doseringsförslag:
  Du kan ta flera portioner om dagen. Använd främst före/under och efter träningoch även innan du går till sängs. Glutamin kan kombineras med drycker som innehåller kolhydrater.

  Storlek:
  300g - 50 portioner
  Storlek:
  300 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Dosering: 5g (cirka 1 rågad tesked)
  6 gRDI%*
  L-glutamin6000 mg
  * RDI%: Procent av Rekommenderat Dagligt Intag.
  † RDI ej fastlagt inom EU.

  Ingredienser:
  L-Glutamin.
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5