Sista chansen

14

Stacker2 7-Phenyl Stack, 100 caps

289 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(5)

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Aptitdämpande

 • Beskrivning
 • Fettbrännare från STACKER-2 är redan kända som de kraftfullaste fettförbrännarna någonsin.
  Fettbrännare från STACKER-2 är redan kända som de kraftfullaste fettförbrännarna någonsin. Och tillverkare NVE Pharmaceuticals går nu ytterligare ett steg längre med lanseringen av 7-PhenylStack.

  7-PhenylStack kan ge dig:
  • Extremt ökad fettförbränning
  • Mycket energi och fokus
  • Ökad ämnesomsättning
  • Kan vara en av dom starkaste på marknaden
  • Dämpad aptip

  I hela två år har NVE jobbat på denna nya formel. Resultatet är något som alla hittills trott vara omöjligt: en extremt kraftfull sammansättning med fettförbrännande egenskaper och ämnesomsättningshöjande extrakt som räknas till de starkaste i världen!

  Doseringsförslag:
  Tag 1-2 kapslar före frukosten och sedan 1-2 kapslar vid lunch, för endast energi kick tag 1-2 kapslar 1 timme innan träning.

  Storlek:
  100 kapslar
  Storlek:
  100 caps
 • Innehåll
 • Innehåll per 2 kapslar:
  Kolinbitartrat, Taurin (2-amino-etan-sulfonsyra), Garcinia Cambogia extrakt [standardiserad till 50% hydroxcitric syra (HCA)] (frukt), Camellia Sinensis 60% Plyphenols (gröna teblad), Amorphophallus Konjak (Knölar), vitamin B8 (Biotin) 160mcg Koffein (vattenfri) 280mg

Recensioner (5)

5 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Roger 2021-09-15
Det jag märker har den varit bra , ger kick och energi , kommer säkert testa igen för fortsatt bruk
Fynn 2021-06-17
Har provat förr fungerar ....
Nils Jönsson 2021-01-18
Phenyl stacker fungerar väldigt bra som fettförbrännare. Blir varmare svettas mkt mer. Blir också väldigt pigg av dem :-) Köp !!!
S 2020-05-09
Verifierat köp
Använder dessa till vardags. Svårt att säga något om effekterna som inte är ''synliga''. Men koffeinjunkie som jag är som brukar ha ett vaken-spann på 4-5 timmar innan jag blir trött så är dessa toppen! Tar jag två stycken är det inga problem att hålla sig vaken hela dagen lång!????
Visa fler
5 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5