Missa inte dessa erbjudanden!

13
Kampanj
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 5 gånger under de senaste dagarna

SSN Alpha Pump 300 g

379 kr / 322 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Cactus Lime Lagervara Bäst före: Honey Melon Lagervara Bäst före: Mango Orange Lagervara Bäst före: Sour Raspberry Lagervara Bäst före:

Rekommenderad produkt att lägga till

29 kr 49 kr
Välj produkt i listan ovanför
(15)
ID: PB-14723

Mest populära från Pre-Workout / PWO

 • Beskrivning
 • Pre-workout produkt från SSN med lite mindre stimulantia.
  SSN Alpha Pump är en av de få pre-workout produkterna på marknaden som innehåller "low stim", dvs lågt koffeininnehåll. Det här är en PRE-WORKOUT-formula med fokus på PUMP och prestation!

  • Ökad pump
  • Ökad energi
  • Ökad prestation
  • Low stim


  PRE-WORKOUT-formula med fokus på PUMP och prestation!

  SSN Alpha Pump är en genomtänkt produkt du även kan ta om du tränar lite senare på kvällen. Som med dom flesta pre-workouts så kan innehållet klumpa sig när innehållet kommer i kontakt med fukt/värme. Så ett tips är att alltid förvara produkten svalt samt att förbruka en öppnad burk inom 2 månader.

  Doseringsförslag:
  Blanda 1-2 skopor med 3-5 dl vatten i en shaker. 

  Storlek:
  300 g.
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Gluten
  Målsättning:
  Bygga muskler, Uthållighet
  Smak:
  Hallon, Mango, Melon
  Storlek:
  300 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehåll Per. 1 skopaPer. 2 skopor
  Citrullin Malat 2:13000 mg6000 mg
  Beta-Alanin2000 mg4000 mg
  L-Arginin1750 mg3500 mg
  L-Tyrosin500 mg1000 mg
  L-Karnitin250 mg500 mg
  Rödbetsextrakt250 mg500 mg
  Druvkärnsextrakt250 mg500 mg
  Kalium100 mg200 mg
  Natrium100 mg200 mg
  Koffein50 mg100 mg
  Svartpepparextrakt10 mg20 mg

  Ingredienser: Citrullin Malat 2:1, Beta-Alanin, L-Arginin, L-Tyrosin, L-Karnitin, Rädbetsrött, Druvkärnextrakt (95% opc), Kalium, Natrium, Koffein, Svartpepparextrakt, aromer, färgämne (rödbetsrött E162), sötningsmedel ( aspartam, acesulfam-k).
 • Vanliga frågor och svar om Pre-workout (PWO)

  Hur använder jag PWO på bästa sätt?
  Att använda pre-workout-tillskott (PWO) för bäst effekt kräver noggrannhet och anpassning till dina individuella träningsmål, kropp och tolerans. Läs etiketten och följ doseringsanvisningarna. Tajma också intaget cirka 20-30 minuter före ditt träningspass. PWO kan vara diuretika, se därför till att hålla dig hydrerad. Undvik också att överanvända ditt nya PWO-tillskot och kombinera det med en balanserad kost och träning. På så sätt maxar du resultaten från ditt PWO!

  Hur många kalorier har PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO) i sig innehåller vanligtvis väldigt få kalorier eller inga kalorier alls. Dock kan vissa PWO-tillskott innehålla tillsatta ingredienser som kan bidra med några få kalorier, men det är vanligtvis en minimal mängd.

  Kan jag få biverkningar av PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO), liksom andra kosttillskott, kan potentiellt ha biverkningar och negativa reaktioner. Vissa som använder PWO med koffein kan uppleva ångest och skakningar. PWO-tillskott med kreatin eller beta-alanin kan orsaka magbesvär, uppblåshet eller diarré hos vissa. Vill du undvika stickningar i huden kan ett PWO-tillskott utan beta-alanin vara värt att testa.
 • FAQ

Recensioner (15)

15 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Malla 2022-12-21
Även om det inte ser ut att vara något krut i denna så får jag grym fokus känner mig taggad glad och får inte mjölksyra som jag brukar få. Säger bara KÖÖÖÖÖP! Pga priset får den inte 5 av 5.
Vilgot 2022-12-16
Nog den bästa PWO jag använt. Har insett att alldeles för mycket koffein inte rimmar med ett bra träningspass för mig, så därför är det helt perfekt med max 50mg från en dubbelskopa av denna. Fokuset är något utöver det vanliga, känns som att jag får tunnelseende och är helt emerged i träningen. Sköna pump ingredienser bidrar också till bra blodflöde som känns riktigt gött. Smaken är 100% den godaste utav alla preworkouts jag provat, har provat både Cactus/Lime och Mango/Orange, hur gott som helst. 5/5 rekommenderad.
Kerstin 2022-08-15
Ger bra pump och fokus vid träningen, helt grym! Favoritsmaken är 100% sour rasperry 🙌🏽
Paulina 2022-07-11
Absolut bästa jag testat! Grym pump utan skakningar som jag lätt får av andra. Smaken är super men väldigt söt. Föredrar därför att bland att med mycket vatten!
Visa fler
15 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5