Sista chansen

1

Sportlab B4+ Energy 300 g

279 kr
Smak
Blue Raspberry Lagervara Bäst före: Green Apple Lagervara Bäst före:

Lägg till ett tillbehör

Välj produkt i listan ovanför
(0)
ID: PB-2225

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Pre Workout / PWO

 • Beskrivning
 • B4+ Energy är en PWO som både ökar din energi till träningspasset och bidrar till långsiktig ökad muskelmassa.

  Sportlab PWO har en sammansättning som starkt påminner om de mest populära energidryckerna, skillnaden är dels att halten BCAA är högre (7000mg/ servering), men framför allt att priset per drink är så oerhört mycket lägre.

  • 7000 mg BCAA per portion
  • 180 mg koffein
  • Magnesium
  • Energi


  Ökad prestationsförmåga

  B4+ Energy innehåller BCAA (Leucin, Isoleucin och Valin) i ratio 4:1:1, dvs det är fyra gånger så mycket Leucin som Isoleucin eller Valin. 4:1:1 är anpassat för maximal höjning av proteinsyntesen i samband med träning.

  Den största fördelen för dig som tränar med BCAA som kosttillskott, är att du på ett smidigt sätt ökar proteinsyntesen samt minskar nedbrytningen av muskelprotein. BCAA har också en anti-katabol funktion genom sin nedreglering av de enzymer som bryter ner muskelprotein.

  B4+ Energy innehåller 180mg koffein per servering.

  Koffein stimulerar det centrala nervsystemet, detta beror främst på att det blockerar receptorer för adenosin som är en signalsubstans som dämpar vakenheten. Koffein ger alltså en ökad vakenhet och ökad känsla av pigghet.

  B4+ Energy innehåller även 30mg Magnesium per servering. Ett intag av Magnesium innan träningen minskar risken för muskelkramp. Magnesium är också nödvändigt för proteinsyntesen. Magnesiumet i B4+ Energy kommer från Magnesiumcitrat.


  Doseringsförslag:
  1 skopa á 10g blandas i ca 3dl vatten och intas 20 minuter innan träning.  Skopa finns i burken.

  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Ägg, Gelatin, Gluten, Laktos, Mjölk, Nötter, Soja
  Smak:
  Äpple, Blå hallon
  Storlek:
  300 g
 • Innehåll
 • Innehåll per servering á 10g:

  BCAA ratio 4:1:1: 7000 mg

     varav L-Leucin: 4670 mg

     varav L-Valin 1170 mg

     varav L-Isoleucin 1170 mg

  Koffein 180 mg

  Magnesium (citrat) 10% av DRI 30 mg

  DRI=Dagligt rekommenderat intag.

  Blue Raspberry: L-Leucin, L-Valin, L-Isoleucine, surhetsreglerande medel: äppelsyra (E296), aromer, Koffein vattenfri, Magnesiumcitrat, sötningsmedel: aspartam (E951), acesulfam-K (E950), färgämne: Briljantblå FCF (E133), klumpförebyggande medel: kiseloxid (E551).

  Green Apple: L-Leucin, L-Valin, L-Isoleucine, surhetsreglerande medel: äppelsyra (E296), aromer, Koffein vattenfri, Magnesiumcitrat, sötningsmedel: aspartam (E951), acesulfam-K (E950), färgämne: kopparklorofyll (E141), klumpförebyggande medel: kiseloxid (E551).Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5