Sista chansen

13
Kampanj

Self Omninutrition Micro Whey Active Stevia, 1 kg

299 kr / 209 kr
Smak
Chocolate Lagervara Bäst före: Coconut/Chocolate Lagervara Bäst före: Strawberry Lagervara Bäst före: Vanilla Tillfälligt slut Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(1)
ID: PB-5654

Fler varianter:

1 kg
209 kr -30%
4 kg
699 kr -30%

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Vassleisolat

 • Beskrivning
 • Ökar muskelmassan och styrka, främjar återhämtningen efter fysisk aktivitet, mycket hög smältbarhet, minskar aptiten vid intag före måltid, sötad med Stevia, <1% laktos per 100 ml.
  MICRO WHEY ACTIVE STEVIA innehåller vassleprotein från mjölk av hög kvalitet och högt biologiskt värde BV104 med en aminosyrasammansättning mycket likt människans muskler. Biologisk värde, ett mått som anger hur väl ett livsmedel tillfredsställer människans behov av aminosyror. Ett livsmedel med värdet 100 kan man äta hälften så mycket av jämfört med ett med värdet 50 och ändå få lika många av de viktigaste byggstenarna till kroppen. Det beror på aminosyrasammansättningen hos ett livsmedel och dess smältbarhet, och definieras som förhållandet mellan kvävet bibehålls och den absorberade kväve.

  • Ökar muskelmassan och styrka
  • Främjar återhämtningen efter fysisk aktivitet
  • Mycket hög smältbarhet
  • Minskar aptiten vid intag före måltid
  • Sötad med Stevia
  • <1% laktos per 100 ml

  MICRO WHEY ACTIVE STEVIA innehåller 84% protein och mycket små mängder fett 0,9g och kolhydrater 1,2g per portion. Rik på essentiella aminosyror, särskilt grenade aminosyror, innehåller även proteinfraktioner såsom glykomakropeptider med en glykogenisk funktion (produktion av glukos från vissa aminosyror såsom glycin, valin, isoleucin, alanin). Det protein som används i denna produkt stöder proteinsyntesen, främjar snabbare muskelåterhämtning efter intensiv fysisk aktivitet, ökad muskelmassa och muskelstyrka, vilket är anledningen till en av de bästa tider att ta denna produkt är direkt efter fysisk aktivitet. 

  Doseringsförslag:
  1-3 portioner per dag beroende på behov och med tanke på andra proteinkällor från kosten.

  Storlek:
  1 kg.
  Smak:
  Choklad, Jordgubb, Kokos, Vanilj
  Storlek:
  1000 g
 • Innehåll
 • Portion: 30 g (33 portioner)
  Innehåll per1 portion100 g
  Energi120 kcal400 kcal
  525 kJ1750 kJ
  Protein25.2 g84 g
  Kolhydrat1.2 g4 g
  Fett0.9 g3 g
  Aminosyraprofil
  L-Alanin
  L-Isoleucin
  L-Leucin
  L-Valin
  L-Lysin
  L-Metionin
  L-Fenylalanin
  L-Treonin
  L-Tryptofan
  L-Cystin
  L-Arginin
  L-Asparaginsyra
  L-Glutaminsyra
  L-Glycin
  L-Histidin
  L-Prolin
  L-Serin
  L-Tyrosin


  Ingredienser: vassleproteinisolat från mjölk, GlyciPEP(Glycin, L-alanin, L-lysin), sojalecitin, solroslecitin, arom, sötningsmedel (stevia) 

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Sunshine 2021-06-25
Verifierat köp
Jättegott! Jag har hittills bara provat chocolate/coconut och det är väldigt gott, man känner inte kokosen så mycket vilket jag tycker är bra. ( köpte på rea och choklad smak fanbs ej kvar då)
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5