Dosering: 22 g (½ skopa) | ||||||||
22 g | RI%** | 100 g | 22 g | RI%** | 100 g | |||
Energi | 80 kcal | 4% | 364 kcal | Kolhydrater | 0 g | 0% | 0 g | |
335 kJ | - | 1529 kJ | varav socker | 0 g | 0% | 0 g | ||
Fett | 0 g | 0% | 0 g | Protein | 20 g | 40% | 91 g | |
varav mättat fett | 0 g | 0% | 0 g | Salt* | 0.10 g | 2% | 0.45 g | |
Aminosyreprofil (% av proteinet) | ||||||||
L-Alanin | 5.0 | L-Lysin*** | 9.6 | |||||
L-Arginin | 2.1 | L-Metionin*** | 2.2 | |||||
L-Asparaginsyra | 11 | L-Fenylalanin*** | 3.0 | |||||
L-Cystein | 2.2 | L-Prolin | 5.5 | |||||
L-Glutamin | 18.1 | L-Serin | 4.6 | |||||
Glycin | 1.4 | L-Treonin*** | 6.7 | |||||
L-Histidin*** | 1.7 | L-Tryptofan*** | 1.4 | |||||
L-Isoleucin*** | 6.4 | L-Tyrosin | 2.6 | |||||
L-Leucin*** | 10.6 | L-Valin*** | 5.9 | |||||
*Saltinnehållet beror på naturligt förekommande natrium **RI%: Referensintag hos en genomsnittlig vuxen (8400 kj/2000 kcal) *** Essentiella aminosyror |
Ingredienser: Vanilj: CFM vassleprotein isolat [(från Mjölk, Emulgeringsmedel: Sojalecitin), korsflödes ultrafiltrerings och mikrofiltreringstekniker tillhandahållande biologiskt aktiva proteinmikrofraktioner inklusive beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, bovint serumalbumin, immunoglobulin G, laktoferrin, och glykomakropeptid], L-Glutamin, Smak (Vanilj), L-Arginin, Sötningsmedel (Acesulfam K, Sukralos)
Hallon: CFM vassleprotein isolat [(från Mjölk, Emulgeringsmedel: Sojalecitin), korsflödes ultrafiltrerings och mikrofiltreringstekniker tillhandahållande biologiskt aktiva proteinmikrofraktioner inklusive beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, bovint serumalbumin, immunoglobulin G, laktoferrin, och glykomakropeptid], L-Glutamin, Smak (Hallon), L-Arginin, Sötningsmedel (Acesulfam K, Sukralos), Surhetsreglerande medel (Vattenfri Citronsyra), Färg (Ponceau 4R****)
Cappuccino: CFM vassleprotein isolat [(från Mjölk, Emulgeringsmedel: Sojalecitin), korsflödes ultrafiltrerings och mikrofiltreringstekniker tillhandahållande biologiskt aktiva proteinmikrofraktioner inklusive beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, bovint serumalbumin, immunoglobulin G, laktoferrin, och glykomakropeptid], L-Glutamin, Smak (Cappuccino), L-Arginin, Sötningsmedel (Acesulfam K, Sukralos), Maltextrakt från (Korn)
Apelsingrädde: CFM vassleprotein isolat [(från Mjölk, Emulgeringsmedel: Sojalecitin), korsflödes ultrafiltrerings och mikrofiltreringstekniker tillhandahållande biologiskt aktiva proteinmikrofraktioner inklusive beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, bovint serumalbumin, immunoglobulin G, laktoferrin, och glykomakropeptid], L-Glutamin, Smak (Apelsin), L-Arginin, Sötningsmedel (Acesulfam K, Sukralos), Färg (Sunset Yellow FCF****)
Vanilj - vilda bär: CFM vassleprotein isolat [(från Mjölk, Emulgeringsmedel: Sojalecitin), korsflödes ultrafiltrerings och mikrofiltreringstekniker tillhandahållande biologiskt aktiva proteinmikrofraktioner inklusive beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, bovint serumalbumin, immunoglobulin G, laktoferrin, och glykomakropeptid], L-Glutamin, Smaker (Krämig Vanilj, Hallon, Vilda Bär), L-Arginin, Sötningsmedel (Acesulfam K, Sukralos), Färg (Karmosin****, Brilliant Blå FCF)
Jordgubb: CFM vassleprotein isolat [(från Mjölk, Emulgeringsmedel: Sojalecitin), korsflödes ultrafiltrerings och mikrofiltreringstekniker tillhandahållande biologiskt aktiva proteinmikrofraktioner inklusive beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, bovint serumalbumin, immunoglobulin G, laktoferrin, och glykomakropeptid], L-Glutamin, Smak (Jordgubb), L-Arginin, Sötningsmedel (Acesulfam K, Sukralos), Färg (Rödbetsrött).
Allergi information: Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, gluten, fisk och skaldjur.