Sista chansen

Pureness Kvällsmagnesium 120 caps

219 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Fler varianter:

60 caps
129 kr
120 caps
219 kr

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Magnesium

 • Beskrivning
 • Pureness Kvällsmagnesium är ett kosttillskott med magnesium och örtextrakt som är framtagen för att bidra till bättre sömn om kvällarna.
  Magnesiumformen är magnesiumbisglycinat, en magnesiumform som kännetecknas av att vara mycket magvänlig, ha hög absorptionsförmåga samt ha en lugnande effekt då aminosyran glycin, som är bunden till magnesiumet, agerar som en lugnande signalsubstans i kroppen.

  • Ökad sömnkvalitet
  • Örtextrakt
  • GABA

  Mer än bara en magnesiumprodukt

  Pureness Kvällsmagnesium är en genomtänkt produkt med flera aktiva ingredienser. Extraktet från passionsblomma bidrar till lugn genom att öka mängden GABA som finns tillgänglig i hjärnan. GABA motverkar att nervceller överstimuleras vilket i sin tur kan leda till förbättrad sömnkvalitet.

  Tillskottet av L-teanin i Pureness Kvällsmagnesium förstärker den naturliga dygnsrytmen och kan även påverka hjärnvågorna under djupsömn vilket kan leda till färre uppvaknanden under natten.


  Doseringsförslag:
  1–4 kapslar ca en timme före läggdags.
  Form:
  Kapslar
  Målsättning:
  Energi, Må bra
  Storlek:
  120 kapslar
 • Innehåll

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5