Sista chansen

19

PES Prolific, 280 g

349 kr
Smak
Raspberry Lemonade Lagervara Bäst före: Cotton Candy Lagervara Bäst före: Mango Splash Lagervara Bäst före: Melon Berry Twist Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(8)
ID: PB-4989

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från L-Glutamin

 • Beskrivning
 • Potent PWO från PEScience.
  PEScience Prolific har en unikt framtagen formula full av effektiva ingredienser, alla speciellt utvalda för att förstärka den kognitiva förmågan samt även tillföra pump och energi i överflöd.

  • Ökad fokus
  • Ökad prestanda
  • Ökad pump
  • Ökade resultat

  PEScience Prolific innehåller hela 6000mg L-citrulline vilket motsvarar hela 12000mg av motsvarande L-citrullin malat, detta kommer ge dig en pump som varar hela passet. PEScience Prolific innehåller även två olika koffeinkällor och teanin för maximal energi och fokus. PEScience Prolific innehåller inte beta-alanin eller kreatin.

  Doseringsförslag:
  Blanda 2 skopor med ca 4dl vatten och drick 30 minuter före fysisk aktivitet.

  Storlek:
  280 g - 20 portioner.
  Smak:
  Hallon, Mango, Melon, Övrigt
  Storlek:
  280 g
 • Innehåll
 • Portionsstorlek 2 Skopor (14 g)
  Antal portioner 20
  Innehåll Per Portion
  L-Citrullin6,000 mg
  Betain vattenfritt 2,500 mg
  Taurin 1,500 mg
  Koffein [ vattenfritt och koffeinmalat (infinenergy™)320 mg
  Citikolin (Cognizin®) 250 mg
  L-Theanin 200 mg
  Rosenrot Extrakt 100 mg
  Kaffe frukt extrakt (NeuroFactor™) 100 mg


  Övriga ingredienser:
  Citronsyra, Naturliga och Artificiella Smaker, Malinsyra, Kiseldioxid, Kalsiumsilikat, Sukralos, Acesulfam Kalium.

Recensioner (8)

8 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Sally 2021-06-03
Inget junk ba bra saker, alla andra jag testat blev jag illamående av, inte denna! Bra fokus bra energiii bara bra grejer, 5/5 kommer fortsätta, ska också testa den utan coffein och se men hittills ba bra
Elliot 2020-12-22
Väldigt god PWO med större fokus på just fokus i gymmet än många andra pwo’s som fokuserar mer på att man ska klia så mycket det bara går av beta alinin. Har använt den i lite över två veckor nu och måste säga att den snabbt blivit min nya favorit, varje pass blir otroligt bra med bra pump och gott med energi, känns som man kan ta pb varje pass även om det inte alltid är så. Kort sagt, mycket bra PWO, lägg till lite citrullin malat och kolhydrater när du tar den för att dubbla och få värsta pumpen, känns som armarna ska trilla av och har till och med lyckats få pump i ländryggen som jag alltid haft svårt att få kontakt med.
Hao 2020-11-08
Verifierat köp
Bästa PWO:n jag har testat. Bra effekt i form av fokus och pump upplevs redan vid en skopa som motsvarar 160mg koffein vilket är lite mindre koffein än en Nocco. Koffeinet i kombination med L-Theanin och L-Taurin är det som ger bra fokus. Medan Betaine och L-Citrulline är det huvudsakliga ämnena som ger pumpet. Dessutom har alla ovannämnda ämnena positiva effekter på både konditions- och styrketräningen. Jag rekommenderar att man tar en skopa istället för två om man är känslig för koffein, vilket i sin tur dubblar antalet portioner som även då gör det mer prisvärt!
Helena 2020-11-03
Bästa PWOn på länge! Sjukt bra fokus och pump, även med bara en skopa. Lite hög i pris, men helt klart värd det.
Visa fler
8 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5