Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard 0,908kg - - Protei
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Du kanske är intresserad av

3

Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard, 450 g

Optimum Nutritions 100% Casein Protein är deras första proteintillskott om enbart innehåller det långsamma proteinet - Kasein. Läs mer.
Artnr: PB-1444
Storlek
Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard, 450 g
450 g
199 kr
Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard, 908 g
908 g
349 kr
Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard, 1,8 kg
1,8 kg
629 kr

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Smak: 
Antal: 
Prisgaranti
Snabb leverans
Fria returer
Fraktfritt vid 499 kr
 • Beskrivning
 • Ibland är långsammare - bättre, helt enkelt! Hur kommer detta sig? I åratal har vassleproteiner varit de ledande proteinprodukterna på marknaden och har marknadsförts hårt i olika media.

  • Långsamt protein av top kvalite
  • Perfekt att ta på natten för att stimulera proteinsyntesen upp till 8 timmar
  • God smak

  Optimum Nutritions 100% Casein Protein är deras första proteintillskott om enbart innehåller det långsamma proteinet - Kasein (eng. Casein). Kasein är den proteindel som är mest förekommande i vanlig mjölk. Ett snabbt protein som ex. Optimum Nutritions 100% Whey Protein är anpassat för att tillföra aminosyror snabbt och passar perfekt in före och efter träning, samt andra tidpunkter då man snabbt vill få ut protein till musklerna. Optimum Nutritions 100% Casein Protein är alltså ett långsamt protein och har fördelen att det är "tidsfördröjt", vilket är önskvärt på dagen och framförallt innan läggdags!

  Kaseinprotein är pH känsligt och bildar därför en "geléform" i magsäckens sura miljö. Detta gör att det tar mycket längre tid att bryta ned till aminosyror än ex. vassleprotein. Kasein är den proteindel som är mest förekommande i vanlig mjölk. Att kasein har denna "tidsfördröjda" effekt gör att det skapas en antikatabol effekt i kroppen när aminosyror tillförs musklerna i en jämnare ström och över en längre tid, detta skapar bättre förutsättningar för återhämtning och tillväxt! En annan fördel med kaseinprotein är att mättnadskänslan ökar tack vare att kaseinet har en krämigare konsistens än vassleprotein.

  Optimum Nutritions 100% Casein har som övriga produkter från Optimum Nutrition en mycket god smak och löser sig lätt. Micellar Casein Som alltid innehåller Optimum Nutritions produkter de bästa råvarorna. Inget undantag med 100% Casein. Det finns olika former av kasein på marknaden och 100% Casein innehåller bla. den form av kasein som är minst denaturerad, förstörd - Micellar Casein (kasein i dess nativa form). Fördelen med Micellar Casein är ett högre innehåll av bioaktiva mjölkpeptider som ex. glykomakropeptider. 100% Casein Protein innehåller enzymet Aminogen för bästa upptag av proteinet!


  Doseringsförslag:
  En portion (skopa) till 2-4 dl vätska, justera mängd vätska efter önskad konsistens på din proteinshake, mer vätska mer lättflytande och mindre vätska lite "krämigare" konsistens. Tag 1-2 portioner som en del av ett mellanmål eller proteinförstärkning av befintlig måltid.

  Storlek:
  908 g.
 • Innehåll
 • Portion: 32 g (28 portioner)
  Innehåll per1 portion100 g
  Kalorier110 kcal344 kcal
  Protein24 g75 g
  Kolhydrater totalt3 g9,4 g
  - varav fiber1 g3,1 g
  Fett totalt0,56 g1,75 g
  - varav mättat fett0 g0 g
  - varav transfett0 g0 g
  Kolesterol10 mg31,3 mg
  Natrium230 mg718,8 mg
  Kalcium141 mg440,6 mg
  Järn0,1 mg0,3 mg

  Ingredienser:
  Miselärt kasein, kakao, naturliga och artificiella smakämnen, inulin, salt, emulgeringsmedel (sojalecitin), förtjockningsmedel (cellulosagummi, karragenan, guarkärnmjöl), sötningsmedel (sukralos, ascesulfamkalium), enzymer amylas, proteas, cellulase, beta-d-glaktosidas, lipas,

  Viktigt:
  Denna produkt ska inte ersätta en varierad och balanserad kost. Kontakta alltid läkare om det finns osäkerhet hos dig som användare. Använd inte produkten om du är allergisk mot någon av ingående ingredienser. Innehåller mjölk och soja (sojalecitin). Förvara produkten torrt och svalt. Förvaras oåtkomligt för barn.
 • Omdömen
 • 0 omdömen

Andra köpte även

Bästsäljare från samma kategori

Du kanske också gillar