Olimp Chitosan - - Proteinbolaget.se
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Du kanske är intresserad av

6

Olimp Chitosan + chromium, 30 caps

Chitosan är en naturlig ballast ämne som består av kitin fibrer som isolerats från kräftdjursskal och behandlas som kostfiber avsedd att konsumeras som en viktminskning produkt. Läs mer.
Artnr: PB-1133
59 kr
Klarna
BankID
Visa
Mastercard
American Express
Postnord
Schenker
Budbee
30 dagars öppet köp
Betala med Klarna
Prisgaranti
Fri frakt över 499 kr
0 kr fakturaavgift
Fri retur

#proteinbolaget

Inspireras av våra följare på Instagram

 • Beskrivning
 • Chitosan är en naturlig ballast ämne som består av kitin fibrer som isolerats från kräftdjursskal (krill, krabbor, räkor hummer) och behandlas som kostfiber avsedd att konsumeras som en viktminskning produkt för vuxna, med undantag för gravida och ammande kvinnor.

  • Gynnsam effekt på viktminskning
  • Minskar upptaget av fett i tarmarna
  • Idealisk Viktminskning systemet
  • Lämplig för män och kvinnor

  Chitosan intag rekommenderas särskilt för personer som är på en felaktig kost med hög fetthalt. chitosan är en kitin-derivat som visas ha egenskaper i kroppens kostfiber. Den löser sig i den sura miljön i magen, på grund av en gel bildas som utgör en "fälla" för fett molekyler. Därför är det viktigt att chitosan intag förknippas med att dricka stora mängder vätska - i bästa fall vatten. Sådana åtgärder resulterar i minskad absorption av lipidmolekyler i tarmen och ökad utsöndring av fett i avföringen.

  Doseringsförslag:
  1 kapsel 3 gånger dagligen ca 20 minuter innan varje huvudmåltid. Svälj ner med ett stort glas vatten. Överskrid inte rekommenderad daglig dos.

  Storlek:
  30 tabletter
 • Innehåll
 • Ingredienser:

  chitosan (kostfibrer utvunnet från kräftdjursskal), fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, kiseldioxid), krompikolinat, kapsel (gelatin, färg: E171).

  Innehåll per 3 kapslar:

  Chitosan1200 mg
  Krom100 µg (250% RDI)

  Allergiinformation:

  Produkten innehåller skal utvunnet från skaldjur.

  Användningsbegränsningar:

  Det rekommenderas att intaga extra av de fettlösliga vitaminerna A, D och E tillsammans med Chitosan. På grund av produktens förmåga att minska upptaget av fett från föda. Dessa vitaminer bör tas 2 timmar före eller efter intag av Chitosan.

  Förvaring:

  Förvaras torrt och svalt utom räckhåll för barn. Öppnad förpackning bör förvaras på torr och kylig plats.

  Övrigt:

  Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

 • Omdömen
 • 0 omdömen
  Ge ditt omdöme
  Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade omdömen. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

  Den här produkten har inga recensioner.

  0 omdömen
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.

Andra köpte även

Bästsäljare från samma kategori

Du kanske också gillar