Nutramino + Pro Creatine 500g - Kreatin monohydrat - Kreatin -
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Du kanske är intresserad av

1

Nutramino + Pro Creatine, 500 g

(0)
Nutramino Creatine Monohydrate förbättrar din prestation och din styrka. Läs mer.
Artnr: PB-1257
159 kr
Lagervara: 2-4 arbetsdagar
Prisgaranti
Snabb leverans
Fria returer
Fraktfritt vid 499 kr
 • BESKRIVNING
 • Nutramino Creatine Monohydrate förbättrar din prestation och din styrka.


  Nuramino +Pro Creatine kan hjälpa dig med:
  • Ökad styrka
  • Förbättrad uthållighet
  • Förhindrar mjölksyra

  Nutramino Creatine ökar din fysiska prestation i samband med kortvarig högintensiv träning. När du tar kreatin ökar du möjligheten att göra 1-2 extra repetitioner i din träning i förhållande till vad du kan annars. Den här extra tränings-belastningen tvingar dina muskler att växa ännu mer och bli starkare.

  Därför är kreatin det rätta kosttillskottet för dig om du vill bli större, starkare eller snabbare. Effekten uppnås genom dagligt intag av kreatin under en period.

  Effekten är vetenskapligt dokumenterad och den är störst i samband med explosiv träning som t.ex. styrketräning och sporter med snabba dynamiska rörelser såsom fotboll, hand-boll, kampsport och friidrott.

  Kreatin finns naturligt i musklerna i form av kreatinfosfat som används som energiförsörjning i musklerna vid intensivt arbete som varar några få sekunder. Därför är det viktigt för utbytet av träningen att vara "laddad" med kreatin. Alla har ett naturligt innehåll av kreatinfosfat lagrat i musklerna – men ca 70 % av oss kan uppnå bättre träningsresultat genom att komplettera sin träning med ett tillskott av kreatin.

  Nutramino Creatine är ett lättlösligt dryckespulver med 100 % rent kreatinmonohydrat med en neutral smak och det är fritt från orenheter. Fritt från dopningsmedel.

  Doseringsförslag:
  Blanda 3 g (1 sked) Nutramino Creatine i din Nutramino energidryck eller proteinshake. Drick blandningen antingen före eller direkt efter träningen. Innehåller 166 portioner
  Den rekommenderade doseringen bör inte överskridas utan föregående rådfrågning av läkare. Produkten är endast avsedd att användas vid kortvariga dynamiska discipliner
 • INNEHÅLL
 • Ingredienser:
  100 % rent kreatinmonohydrat

  Näringsinnehåll per 100 g (1 burk):
  Energi: 0 kcal/0 kJ
  Protein: 0 g
  Kolhydrater: 0 g
  Fett: 0 g
  Kreatinmonohydrat: 100 g
 • OMDÖMEN
 • 0 omdömen

Andra köpte även

Bästsäljare från samma kategori

Du kanske också gillar